The Axis Of Awesome!

Jag e impad!


Cupcakes på en Onsdag

Idag på jobbet så drog jag och Robbie iväg till Agnes Cupcakes på lunchen och handlade cupcakes till mig Robbie Sofia, och jag handlade till mamma och pappa också ^^. De var lätt dagens höjdpunkt! Sedan vart det bara jobb som gällde, inte så farligt idag, de blir så med bra arbetskollegor, Sofia Marianne Olga och Robbie var där idag, så jag var mer än nöjd! Imorgon blir det inte en lång dag, men jag ska upp tidigt på spinning, äntligen. Dock e de svårt att sova här just nu, då det byggs in på småtimmarna! Jaja, nu ska jag boka biljetter till mig och lollo imorgon sedan ropar bingen. Nattinatti
Våra såg inte exakt ut så, eftersom vi hade med choklad, men jag lovar att jag inte ljuger när jag säger att de är lika dem, bara tänk att glasyren är vit choklad och brunt chokladrippel på, and there you go

Kvälls Fika

De e så mysigt att sitta och fika på kvällen, idag tog vi ett stort steg. De var fullt på EH så vi gick till graffiti, där bjöds de på smoothie och mycket god kaka. Sen satt jag och Anna och tog igen förlorad tid, mycket mysigt! Sedan började det regna också, inte bra för mina osprayade stövlar, men de har jag löst nu. Nu ligger jag i soffan och snart börjar The Good Wife, de gillar vi. Imorgon är de jobb som gäller och även några dagar fram, men denna veckan kommer bli bra känner jag på mig! Man måste se fram emot småsakerna i dagarna så blir det en bra vecka.

Dagens höjdpunkter:
- Studio S
- Snacka med Kusin
- Fika med Anna

Bara tre höjdpunkter idag, vilken bra dag jag har haft!! Hoppas ni haft de lika bra (:

Idag är en sån dag

Idag är en sån dag som jag borde göra massa nyttiga saker men jag orkar inte riktigt, jag var faktiskt och tränade lite lätt imorse, afro och core, så då kände jag mig lite duktig iallafall. Sen kom jag hem, då hade byggarbetarna dragit igång, så nu rivs golvet i köket och hallen upp och vi har ett tillfälligt matrum i vardagsrummet, lite ovanligt. Men mysigt ändå.

Vad har jag gjort idag då? Jag har fixat lite med en anmälan, ringt till Österrike, diskat (vi har ingen diskmaskin för tillfället .. ). Snackat med kusin och ska nog få hjälp med en ny header. Jo jag har ändå varit lite produkativ, och snart ska jag iväg på en mysig höstfika. Hösten är ändå supermysig, men alla löven som ändrar färg och man sitter och myser framför brasan. Jag gillar de!


En mysig allé att promenixa genom på hösten

Aj..

Idag är en sån dag då jag har ont i hela kroppen, och lucy har en stor del i detta. Vi var nämligen ute och sprang imorrse, jag tyckte vi kunde springa minst fem kilometer, minst sagt! Hon drog ut mig på en nästan 8 km lång runda, snacka om att ja va lite död efter ! haha. Men vi spenderade en mysig söndag med pannkakskalas film och mys, precis som de ska va. Igår var jag Lucy och Sofie hos Lucy, vi såg Dear John, superbra film!



Nu har de nyss bjudits på Pizza hos Hanssons, sen har de plockats och plockats, vi ska tömma köket för imorgon sättes de igång med ombyggnad. Nu är de kanelbullar och The Event som gäller.

Over And Out

I feel great !

Jobbjobbjobb. De e typ mitt liv nu, jag kan ju inte säga att jag älskar de, för då ljuger jag. Fast jag gillar det ändå, tack vare de finfina resultatet av allt jobbande! Så idag var det en heldag på Next som gällde, imorgon blir det en heldag på dagis i Alnarp, klockan ringer halv sju, och jag ska vara på plats halv åtta *gäsp*. På kvällen blir det nog en mysig fika, perfekt en mörk höstkväll och känns välförtjänt efter en heldags jobb!

Men nu ropar kojsen, hopp i säng så jag orkar morgon dagen. Nattinatti

0-1...

MFF vann inte.. bull! Och sen körde pappa helt galet på vägen hem så jag blev helt åksjuk, ganska försåtligt efter vad vi åt på matchen ^^ Fast jag ska inte klaga, hade en super mysig kväll med mamma och pappa. Och så hittade jag en bra bok på systers rum så nu blir de bra läsning! De finns inget bättre när man pendlar till Köpenhamn nästan dagligen. Annars har de varit en bra dag, pratat mycket i telefon. Först en timme på Skype och sedan en halvtimme på mobilen. Jag gillar att prata med folk ^^. Nu ropar sängen för imorgon är det en spännande dag, eller ja. Jag har iallafall anledning att var lite nervös, men Sofia kommer vara där och stötta mig^^.

Nattinatti

18 Oktober 2010

Måndag, jaa. Jag brukar jobba på måndagar men idag blir det inte så. Inget dagis jobb och inget next jobb, ganska skönt egentligen, men jag är lite beroende av att göra minst en vettig sak om dagen, och nu när jag inte kan sticka till studio-s heller pga. en busig hals, så får jag komma på nått annat idag. Jag har ju en del samtal att ringa och sen blir det väl till att gå ut och gå eller nått. De e lite störig med att bo i hjärup, de finns ingen annan som bor här av mina vänner så jag bara kan ringa upp och fråga om de har lust att gå ut och gå, de hade varit nått. hehe jaja, men hjärup är ganska så bra ändå!

Helgen av varit mys, inte gjort nått speciellt, precis som jag ville ha det. Ikväll är de fotboll som gäller, MFF-Kalmar. Alla vet ju vem det är man ska heja på!?

Himmelsblått såklart!

Somras, Mys på stranden och de blev lite mycket grädde. Lucy <3 Sofie
Utgång förra helgen!
Galet god glass som jag åt i lördags, väl förtjänt ! mumma!

Sött

Bara husvagnen som saknas !

Nära döden upplevelse

Idag höll jag på att dö! Jag började jobba 9.30 idag, vilket betyder att jag tar tåget 7.53. Sedan jobbade jag till stängning vilket betyder halv sju. Om tågen går som dem ska så ska jag då vara hemma halv åtta, men icke. Jag var hemma vid tjugo över åtta, tack vare att mamma kom och hämtade mig, annars hade det tagit ytterligare en timme. Alltså hade jag en jobbdag på 12,5h kan man säga. EJ OK! som vi säger. Dessutom åt jag lunch klockan ett (och om man frågar sofia så är den fjuttig) vilket betydde att jag höll på att döööö av hunger, alltså jag höll på att dö idag. JAG HATAR SKÅNETRAFIKEN, om nån kan ha missat de ? jag tvivlar på de. Imorron jobbar jag bara till 17.30, skönt. Men jobbar på lör också. Helgen är denna veckan = chillpastill, de ser vi fram emot. Och på sön får jag besök av en Lucy vilket betyder AWESOME!

När jag satt och höll på och dö och ville gråta av hunger så var det detta som fanns i mina tankar (:

My day OFF!

Ledig idag, så gör inget! Hur skönt som helst ! Ska dra iväg och träna nu, får se va som händer resten av dagen.

Världens bästa familj i Spanien -05

10-10-10

...om nån har missat de. Så gaaalet kul igår, slutade oväntat med super! Idag vaknade jag upp av en Lucy med 1000 frågor, undra varför ? Vi vaknade faktiskt redan nio, så de e inte konstigt att jag e sjukt trött idag då vi gick och la oss vid fyra tiden. Vi kollade på film, Prinsessan och Grodan, helt söt och bra. Gillade slutet bäst ! Sedan fick jag sånt ryck att vi var tvungna att göra något, så jag drog med Lucy till entré och lyckades även få med mig Sofie. Så vi drog dit och jag köpte en liten sak, och sedan gick vi och åt. Lucy och Sofie valde kyckling kebab och jag tog sallad på GoGreen. Sedan satte vi oss på en bänk vid värhem, där det är som en minipark. Hur mysigt som helst. Så de blev som en lite picknick. Linnea kom också och lyste upp våran dag. Sedan drog jag hem och har myst i sängen resten av dagen. Och nu är det Godnatt. En helt perfa söndag helt enkelt.

Hittade dessutom några fina saker på Gina som min garderob vill ha.


Over and out

REUNION!

Sofie sofie och lucy kan de bli en bättre blandning????? NEJ!!! VI E BÄST! AND we can love you too, and you've got nothing on us! ;D I can be chasing, but the got nothing on you baby. forna spie3 ia d SHat. <3

"Jädrar va de e ström i de här ledningarna"

Nu e de lördag och jag sitter i min ensamhet och myser, framför datorn. Men inte länge till. För snart kommer Sofie och Lucy hit och vi ska uuuuut. Verkligen på tiden! Dagen till ära har jag bakat Sofias Brunisar, hoppas de smakar lika gott som när hon gjort dem. Idag var jag dessutom duktig, för jag var ute och sprang 8 km (!!!!) inte dåligt för att vara mig, avslutade dessutom med lite styrka på studio S. En bra dag helt enkelt, kan ju inte avslutas bättre än med att dansa loss på slagt!

over and out

DEN LEVER!!!

Min mobil lever igen! Awesome! Dagen har varit mysig, tog en lite tripp till Köpenhamn, inget speciellt med de, dock inte där på jobb. Ikväll har jag planerat med Sophie, och imorgon bokar jag biljett till PARIS!!! tummen upp på den!

Ska snart få träffa denna galenpannan!!


Vill också påminna folk om kanelbullens-dag imorgon, vilket betyder att hos familjen Hansson ligger det en hög med nybakade kanelbullar. Godaste doften som finns!
En bild säger mer än tusen ord

Pappa, Lillan tog nycklarna!!


Halli Hallo Sitter här och kollar film, trött som få så de blir nog bingen snart! Veckan har innehållit mycket jobb, men ändå skoj, för jag växlade upp Köpenhamn med Dagis i Lomma, barnen är så söta så man blir helt glad av att vara där. wellwell. Igår hade jag mycket trevligt med 13 andra då vi käkade middag och bowlade på O'learys på entré. Perfekt kväll med mycket skratt och det bjöd också på en och annan strike (jag gjorde faktiskt två stycken!!!).

Idag så sov jag länge och väcktes med en mysig lördagsfrukost av mamma. Dagen har bjudit på studio S besök (två faktiskt) och ja nu, mys framför tv:n. En mysig dag helt enkelt!

Något som dock inte är så skoj dock är att min mobil har dött... Mina Ray Ban är borta.. och för några veckor sedan blev min cykel stulen.. Life sucks sometimes.. Men har man världens bästa föräldrar som uppmuntrar en och universums bästa syster och otroliga vänner så är saker faktiskt ganska så värdsliga ting, jag menar man kan alltid köpa nya saker men vissa saker går inte att köpa för pengar och det är de sakerna som man ska ta vara på!

Oslagbar bild på världens bästa familj
Bästa dagen med bästa människorna

Firande av Jessi och Sofie


Sommaren -09 med Sophie och Jay


GODNATT

RSS 2.0