I Miss You!


Underbara gårdag med underbara människor.

Gårdagen började med att jag var upp i ottan, kanske att överdriva liiiite, men de va tidigt för en lördag ^^. Bakade sccones till mamma, fixade morsdag-frukost igår, då jag sov hos lucy inatt. Sedan fick hon också sin present av mig och Liz som var 2 underbart goda ostar och en marmelad från Bengtssons Ost. Sedan var det bara att ta på sig trädgårdskläder för att klippa gräset. När jag har gift mig och skaffat hus och huset har gräsmatta så ska jag avskriva mig jobbet att klippa gräset så fort jag kan!! Det är INTE roligt kan jag säga :P hehe
Sedan lagade jag och mamma mat till kvällen. Nyköpt lax från fiskboden med fetaost, äpple, citron och oregano, men en stor sallad, rotfrukter och sparris. Blev superduper gott!! ^^

Vid sjutiden kom Sofie, Lucy, Lollo och Jessi. Tog en fördrink (Aperol såklart ;) ) och snackade, det är så himla roligt när vi kan träffas alla samtidigt!! Man har alltid massa snacka att ta igen ^^. Lite senare kom också emma och joinade oss. Så kvällen bestod av god mat, massa snack och supertevligt sällskap, kan en lördag bli bättre? Jo, det kan den!! Lite senare drog jag Lucy Jessi och Lollo ut och dansade!

En helt underbar Lördag helt enkelt. Hoppas ni hade en super lördag också :)!
Lite bilder från gårdagen :)

Mammas morsdag-present

Sofie

Emma

Lollo och Jessi, i väntan på tåget. Det regnade...

Lista - Utmaning av Soofia

Blev utmanade av Sofia som själv har fyllt i listan. Och idag är det ju söndag, och jag ligger halvt död i sängen (berättar om underbara gårdagen senare ^^) så varför inte ?

LISTA

 


Matvanor:
Bästa maträtt? Nästan alla antipasti-rätter och tapas såklart.
Bästa efterrätt? Måste nog säga mammas hemmagjorda kanelbullar, funkar i alla väder!
Bästa dryck? Mjölk
Hatdryck och maträtt? Tror inte jag har någon direkt hatdryck.. maträtter finns det många XD
Bästa alkoholdryck? Aperol, Lätt !
Använder du smör på smörgåsen? Ja
Smågodis eller färdiga påsar? Lösgodis som jag får plocka själv!! (Inte plockat av pappa, för han tänker inte på att handla tillräckligt med choklad XD)
Bästa soppan? ABC-soppa
Favoritglass? Häagen-Dazs

Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad? hmm. ingen aning faktiskt, men inte så mkt skulle jag tro. Mer nu när jag är hemma än jag gjorde i Österrike iaf ^^
Har du mer skor än kläder? Nej
Favoritplagg? shorts
Favoritfärg på kläder? Vitt, svart, marinblå
Favoritfrisyr? Hollywood-lockar
Bästa mönster? Randigt
Bästa accessoar? Armband
Underkläder? Spets
Hatplagg? Tröjor utan passform, inte vanlig träningströjor, för de ska vara så. Sådana tröjor som "ska" ha passform, men är helt misslyckade så det ser ut som man har en säck på sig. Ej ok! ;)

 

 

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du? Timvikare på dagis + Skidlärare under säsong
Vad vill du bli? Lyckligare än vad jag är nu (om det går?)
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Oh Ja!!! :D
Är lönen viktigast? Nej

 

 

Lite allt möjligt:
Har du barn? Nej
Är otrohet okej? Nej
Älskar du någon? Ja
Betyder familjen mycket för dig? Ja
Vart åker du helst på semester? Bergen
Bästa klimatet? Strålande sol, minus 3 och orörd nysnö
Hemmafest eller krogen? Båda

 

Så, då ska jag utmana någon tillbaka då, eftersom jag inte tror så många läser min blogg, och de som läser som också har blogg är ännu färre så blir det inte så många att utmana ^^. Men Josse, Liz och Anna, Have Fun !
Sofie och Sofia, aaaaaaaaaa (Frankrike 2010)

24 Maj 2011

Tänka sig, det är redan den 24 maj, vilket innebär att det är 8 dagar till Dori kommer, 14 eller 15 dagar till Luke kommer, 21 dagar till Liz kommer hem och 25 dagar till jag åker till Australien. Så datum att minnas;

- 2 Juni, Dori
- 7 eller 8 Juni, Luke
- 14 Juni, Liz
- 18 Juni, Australien.

Massa roligt att se fram emot måste jag säga. Men det är ju galet hur fort tiden kan gå. Idag är det inget jobb, ska till Malmö och göra en rolig sak idag dock, ska bli spännande ^^. Imorgon ska jag jobba i Alnarp och ska föra detta en vecka fram, skönt att ha lite säkert jobb.

Nu ska jag ringa lite samtal och fixa lite nödvändiga saker som jag sagt till mig själv att jag måste göra... bull, men måste ju göra.
Två bilder på Liz och mig, lika bilder, olika tillfällen. Vad tycker ni, har vi förändrats ?
Axamer lizum 2002


Fiss 2011

23 Maj 2011

Godmorgon Godmorgon
Idag är det jobb som gäller efter ca 1,5 veckors semester. Ska jobba på stationsbyn vilket innebär att det bara är ett stenkast hemifrån, underbart (: 11-16.30. Idag är det jätte soligt så jag hoppas att vi kan tillbringa så mycket tid som möjligt ute med barnen, det är roligast :)!
Annars har jag inga planer idag, ingen träning på schemat. Har gjort det fem dagar i rad nu, så tänkte att jag ska ta en lugn dag idag, tydligen behöver man sådana också ^^.
Ha en underbar dag i solen
London Eye <3

21 Maj 2011

Solen skiner och jag har tillbringat hela förmiddagen utomhus, med en bok, filt och kudde. Det är som sommar! Helt underbart, man måste ju passa på nu när man snart drar till vintern igen. För tillfället gör jag inte så mycket, bara tar det lugnt här hemma, nästa vecka är det jobb som gäller igen. I alnarp ska jag vara, det blir nog skoj :)! Ikväll är det besök av farbror som står på agendan, även säsongens första grillade pizza, mumma på den!!! Efter en veckas jobb kommer sedan Dori och hälsar på och sen kommer Luke och sedan Liz och sedan drar jag till Australien, shit vad tiden går fort!!

Nu ska jag iväg till gymmet och svettas los, det känns bättre att göra träningen inne nu, för man svettas ju bara av att gå i solen nu, då pallar man inte sticka ut på en lång löprunda ^^. Hade dock inte varit helt fel med ett simpass ute i sege nu heller.. det är sådana här dagar som man saknar simningen aningen måste jag erkänna. Härliga tider de!


DM 2009, som jag bara vill tillbaka där just precis nu!!..

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en vecka i England. Har haft så roligt! Hittat på massa skoj och Luke hade planerat så mycket till mig, underbart att ha världens bästa pojkvän!

Saker som jag fått uppleva/göra under denna underbara veckan är bl.a.

- Bath
- London Eye
- Madame Tussauds
- Musikal: Phantom of the Opera
- Tatuering (Super nöjd med den!!)
- Buckingham Palace
- Cykla i Skogen
- Zorbing

Och massa annat skoj. Ska uppdater med bilder och berätta mer sen, men nu väntar tvätten ^^

ha de bäst

9 Maj 2011

Solen skiner, så idag är en mycket bra dag! ^^ Det har den ju gjort hela helgen också, och min helg har varit helt underbar! Efter jobb i fredags så stack jag direkt till Västerås. Där väntade kusiner moster och morbror.

Lördagen bjöd först på cirkelträning med Josse och Ninni och sen en heldags shopping med Josse. Avslutade shoppingen med subway vid hamnen. En helt underbar dag med massa fina fynd för oss båda! Därefter bjöds det på supergod middag med förrätt, varmrätt och efterrätt, följt av spel. Bara för att berätta så vann ju faktiskt vårt lag som bestod av mig, Josse, Ninni och pappa. Söndagen började med en underbar frukost, nybakade scones. Sedan var det bara att packa in sig i bilen, åka 7 timmar och sen var man tillbaka i underbara hjärup.

Idag har jag jobbat under dagen, dock bara till 14 så det var superskönt. Och solen gjorde jobbet bara bättre, då vi är ute i princip hela dagen med ungarna (: ! Sedan tog jag cykeln till Lund, bytte lite kläder och sen till tandläkaren. Så nu är min lilla "glugg" lagad ^^. Nu är det bio med mamma som gäller, mysigt ! Längtar efter att se denna filmen med.

Ha en super dag!

04.05.2011

En vecka, sen är det London!! Ska bli så galet skoj, längtar massor! Just nu jobbar jag bara, och gör lite annat. Igår när jag slutade tidigare passade jag på att få lite ärenden fixade. Har dessutom varit litta sjuk de senaste dagarna, och har inte kunnat träna. Men idag så drog jag ner till gymmet kl 06.35 (lite stolt ;) hehe) och tränade. Sedan drog jag iväg till jobb, började inte förrän nio och jobbade till kvart i fyra. Imorron ska jag först till läkaren innan jobb sedan väntar en fika med Lollo, massa skoj där. Sedan på fredag drar jag till västerås för helgen umgås med släkten och på lördag ska jag och Josie ut och shoppa, oh yes!!! Det behövs kan man säga ;) ^^.

Ha de gött

RSS 2.0