Trött ?!?

Oj vilken rolig kväll det var igår! Efter att ha jobbat klart med mina k1or så drog jag hem och skulle göra mig klar för skulle på middag med bl.a. Luke, Jack, Katy, Sam etc. för att Sams flickvän fyllde år igår. Men innan dess gick vi över med en tårta till Stephan för han fyllde också år. Ja, iallafall så drog vi iväg till Serfaus hem till Iva där vi träffade alla (vi var ca. 12 st eller så) drack champagne och fick lite tilltugg, det var jättetrevligt. Så som vi brukar ha hemma när vi har gäster så det var mysigt! Sedan gick vi till restaurangen där det bjöds på jättegod mat, jag åt tortellini, supergott, och till det bjöds det på rött vin. Sedan så hade Ivas kompisar fixat en tårta till kvällen också, så då blev det sång och allt som det ska vara på en födelsedag. Efter middagen, vid 23 tiden, så drog jag Luke Katy och Jack till Hackl's, överkul att träffa alla andra också och jag och Katy shakade loss hela kvällen innan det blev dags att gå hem.

Idag så var Luke tvungen att dra ut på träning med Night Flow, deras Demo Team, så jag drog iväg med Katy i pisten och testade nya skidor. Efter ett tag mötte vi även upp Fabienne Theresa Flo och Christoph och så åkte vi lite tillsammans och sedan drog vi ner till Kinderland och njöt av solen, en perfekt dag helt enkelt. Ikväll så har vi blivit bjudna till Cassie och Adam på middag, så det är super. Dock är jag jättetrött och skulle kunna somna här och nu, men det ska bli kul att komma över till dem och Dori kommer också!! (:


Andra saker som hänt den senaste tiden, är bland annat att vi var ju på bio. Och innan vi stack dit så tänkte vi att vi kör på Mc, men vi kunde inte riktigt hitta vägen och så visade sig att en polisbil följde efter oss. Och när vi råkade köra in i nån mörkgränd (körde fel) så följde de efter oss och upp till oss och frågade vad som pågick, och vi bara vi försöker hitta vägen till Mc Donalds och då sa de att vi bara skulle följa efter oss så visar de oss vägen. Inte helt fel måste jag säga.

Anledningen till att jag var lite nere i torsdags är för att Dori har haft otur när hon åkt skidor då en av hennes ungar körde på henne och skidorna löstes inte ut. Så hennes knä har gått sönder på så vis att korsbandet har gått av och hon måste nu opereras och kan inte åka skidor mer på hela säsongen och kommer åka hem om tre veckor.... suger helt enkelt.

Hade tänkt lägga upp lite bilder, men vet inte riktigt hur jag ska få över dem på datorn (de är fast på min nya iphone för tillfället ^^) så när vanessa visat mig hur jag ska göra så kommer de upp. Härliga bilder kan jag lova!


Ha det bäst
Wiedersehen

..??...

vad gör man när livet suger big time??????

Bilder från helgen

försökte oss på en snögubbe, gick inte som vi tänkt oss :P. Dori, theresa & fabienne
theresa och jag
som små barn
visar upp mössorna som giorgia stickat. theresa, giorgia, jag & dori
jag och dori
blanda drink
ready to party!
viktigt att sova middag!
roadtrip!

roadtrip
jag och dori i st anton, kollade demos
funktionär no 1

72 stunden

Idag blir det thriller film med Vanessa Fabienne och en kompis till vanessa. Vi ska se 72 stunden (the next three days som den heter på engelska). Tror den är väldigt bra! Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha (:
Over and out <3

Se-La-Fi -> Kitzbuhel

Se-La-Fi igår, jag vet inte om jag någonsin har fryst som jag gjorde igår. Stod och jobbade som funktionär i 3 timmar. Never again, det är en sak som är säker! om 5 min (mycket viktigt att jag inte kommer försent, för då blir fabienne arg ^^) drag vi iväg till Kitzbuhel, ska bli överkul! Kommer dock sakna någon här. Men det ska bli jätteskoj att komma iväg med bara tjejer, jag dori theresa fabienne och gorgia, tjejkväll med vin och trevlandes! Nej nu blir det till att göra sig klar, vill inte komma försent ^^. Ha en övernajs helg, för det ska jag ha!!

Här skulle vara en bild från igår, men av någon anledning fungerar det inte :(

Nattinatti

Nu är det sängdags, men snabb uppdatering innan jag somnar. Resten av veckan har jag nämligen ganska mycket för mig så det kan bli tajt, men blir en härligt lång uppdatering efter helgen sen ! Idag har jag tagit det lugnt, behövdes. Funderade på att dra iväg till serfaus för att se deras Night Show, men så började det snöa jätte mycket på eftermiddagen (vilket vi är mycket tacksamma för) så jag valde sängen och en film istället.

Så långhelgens planer ser ut såhär:
Torsdag Jobb 10-15.30, handla till helgen och sen iväg till St Anton för att se Demo Show (ska försöka få några bra bilder så jag kan lägga upp )
Fredag Jobb 10-15.30, tävling på Möseralm, alla får delta så vi tänkte dra dit och kolla på skidlärare som ställer upp, och från och med ska vi dessutom stå i backen och se till att alla åker rätt vilket ger oss gratis dricka och mat i Hexen, inget man tackar nej till ^^
Lördag Tidig morgon och drar iväg till kitzbuhel med Fabienne Dori Theresa (Gorgia väntar redan där) och kolla Downhill sedan blir det en övertrevlig dag med tjejmiddag + utgång.
Söndag Ledig från jobb och hemfärd från Kitzbuhel.

20°C

Japps, solen skiner här och vi har mer än 20 grader i byn, 17 grader i backen. Det är som sommar i Sverige, det är helt galet! Så iallafall så har jag denna veckan fått jobb så jag är glad, det är k1 vilket betyder nybörjare. Men eftersom jag råkar känna denna veckans Einteiler mycket bra så har jag fått turen att få större ungar, och idag på eftermiddagen kunde vi till och med gå ut och åka Bertas Lehrnfahrt, vilket är mycket bra. En av dem stod nämligen på skidor för första gången idag och de andra hade jag haft dagen innan och de klarade att ploga och stanna idag. Man blir helt stolt ^^.

Idag hade jag även lunch-barn, så jag och dori satt och chillade på kinderplanet. Det är inte alls mycket folk där nu, så det är överskönt. Jag hade 2 lunch-barn och Dori hade 1 så vi hämtade käk till dem och till oss och ja, sen är det bara att sitta där och chilla. Dessutom så får man gratis mat och vem tackar nej till det ?! Vi fick dessutom en mycket god efterrätt idag, inte illa det heller ;) hehe. Sen efter vi hade käkat så kröp en av mina ungar under bordet och sedan upp till den sidan som jag och Dori satt på och kröp upp i mitt knä och menade att nu var det dags för att sova lite, hur gulligt är inte det på en skala?? Mina ungar e så söta!!

2 Coolingar innan mötet, som för övrigt var 09.15 och solen gassade redan

Dori vid lunchen med min unges coolaste solglasögon. Äkta Ray-Ban i Lila, jag är avis!!

Luke på väg hem från jobb, härlig snö ?! nooot

Bildström

Rodelabend
Bertas bil med en Stephan och Julia, man blir aldrig för gammal för att leka!
Dori och jag den 25 December
Min Vanessas och Doris dagen-efter-jul-middag, supergott (:
Mamma och Jag på Möseralm i solen
Pappa var självklart också där
Elisabeth och Björn var också på besök samtidigt som mamma och pappa (:
Vi åkte till Samnau och handlade nödvändiga saker ^^ Sedan blev det middag på en Mexikans Restaurang. Michi och Dori var självklart med.
Fabienne och Vanessa (=min roomie)
Underbart god mat!!
Världens snyggaste skor som Liz köpt till mig
Spelkväll med vin, thats how we do it here
Om man kollar noga på bilden kan man se ett hål i molntäcket (hela dagen var det mulet och kasst väder) vilket vi tyckte var coolt ^^

Ny Design!

Kan tacka josse för det! Över fin design om jag får säga det själv ^^ Super duper tack!!

Det händer så mycket här att jag hinner knappt uppdatera, men ska verkligen försöka så mycket jag kan. Vet knappt vart jag ska börja, men jag har iallafall varit ledig denna veckan och då blev vi erbjudna att få gå på träning, det var jättekul! Vi åkte lössnö, pist och mycket kortsvängar vilket jag verkligen behövde. Det blev dock en förmiddags jobb, K5 privat dansk. Hur härligt som helst.

I torsdags var en av de värsta dagarna i pisten. Det regnade nere i nere i byn och om du kom tillräckligt högt upp så snöade. Det var blött och kallt och pisten var som offpist. Jag skulle egentligen ha min k5 igen, fast de kom inte. Lite bull, men jag bestämde mig då för att följa med ut på träningen. Har aldrig kämpat så mycket, man ska nämligen ha balans på skidorna när man åker i lössnö vilket man inte ska ha när man åker i pisten, men som jag skrev så fanns det ingen pist. Jag kämpade som en gnu på förmiddagen sen åkte jag hem gjorde kaiserschmarren med Dori och sen såg vi på Shutter Island, det var en underlig film måste jag säga.

I fredags provade jag nya skidor också, det var en upplevelse, en bra sådan. Först kunde jag inte hantera dem alls, men efter ett tag vande jag mig och de var överbra! Provade nya skidor idag också, Fischer idag och Head i fredags. Fischerna var mer slalom skidor och Head skidorna var allround-carvings, det lutar mot headskidorna.

Igår var det också utgång, det var överkul! Jag och Dori dansade hela natten och gick hem med sår under fötterna XD haha kanske inte riktigt med kul hade vi!

Imorgon hoppas jag på att jag får jobba, men just nu har jag inte fått något.. Det är litta kasst, men drar dit imorgon och hoppas jag får nått! Annars blir det bara film ikväll, har till och med köpt popcorn^^

Over and out

Möjliga nya skidor, I hope!

Awesome

Har haft en super dag i pisten! Solen har varit framme hela dagen. Helt Underbart!!!! Sen idag sa akte jag träning idag, vi akte offpist och det var jättkul. Det är svart att beskriva hur kul det var för det gar inte att sätta ord pa det, alla som har varit med om en helt underbar skiddag som man aldrig vill ska ta slut förstar mig.

ikväll är det night flow + utgang och nu holländska sa maste ga. Är nämilgen pa skidskolan.

bis dann

Hem..

längtan. Har haft en superbra dag, men längtar hem lite nu.. Min egen säng, mitt egna rum, mitt älskade hjärup med familj och vänner. Hostan släpper ej, känns som jag kommer kvävas av min egen hosta, jag lovar er, ingen mysig känsla. Förlåt att jag e lite negativ nu, men måste få vara det ibland. Imorgon kommer något roligare med massa mysiga bilder (bl.a. på världens snyggaste skor Liz har köpt till mig!!!) och hur denna underbara dag har varit. Nattinatti

Och mest av allt..

Saknar jag ju självklart systeryster!!! Hade inte alla hönsen hemma när jag skrev igår.. :( .. Skype snart :)?

Hyjedamig

Eller hur det nu stavas. Har lyckas bli lite sjuk då, min röst är inte den bästa och när man dessutom måste tillbringa dagen med 12 barn, som inte alltid vill vara tysta när man ska förklara vilken lift man ska ta och vart de ska hoppa av, blir det inte heller bättre. Undra varför.. ?? Aja, inget illa om mina barn, de är alla underbara och jag vill inte ge upp nån av dem ^^hehe man blir som en liten mamma till dem. Men jag är ju också med dem 4 timmar om dagen i 6 dagar, så ja. Man lär ju känna dem ganska så bra. Och när de är, som mina barn, mellan 5 till 7 år vill de gärna berätta massor för en. Skolan, lärare, dagis, mat, föräldrar, syskon, husdjur och djur i allmänhet. Ja, det finns nog inget slut. Hahaha.

Idag hände en ganska rolig grej dock, när jag skulle gå till Krisma för att möta upp lite folk (hade varit i Hexenalm med päronen på lite after Ski) så såg jag en av mina skidskoleungar och gick dit för att säga hej. Så var två av mina barn där med sina föräldrar och så ville de fota och massa sånt, och jag bara, de e klart! De två barnen är typ de sötaste, och så pratade de om hur bra de tyckte allt var och hur roligt Fabian och Isabel tyckte det var i skiskolan ect. Då blir man ändå helt glad och ja, de gör att man vill jobba igen, trots sjukdom. Jag menar, om du kan komma på ett jobb som är bättre än mitt så snälla berätta. Men jag tvivlar på det ^^

Dock har jag lite hemlängtan, inte till Sverige i sig så, utan efter alla mina underbara vänner. Önskar att ni kunde komma hit och få se hur underbart det är här. Får lura ner Lucy & Lollo så de där sig åka skidor ;) hehe. Och Anna, så kan jag lära dig åka med stavar! och alla ni andra, Emelie, Sofie, Jessi, Kristian Emma Felicia Anna Josse etc. etc. För jag vill ju inte lämna mina underbara vänner här heller ju ^^ ah, livet är inte lätt :P
Ikväll blir det inget Ladis för mig. Utan underbart umgänge med Film. Doris pojkvän har kommit nu också, så vill ju träffa honom med (:

Wiedersehen. !

Livet rullar

Det är galet mycket folk här just nu, 12 barn har jag i min grupp. Man åker runt och är nervös typ hela tiden att de ska försvinna. Så Idag när jag satt i liften så ringer en av mina chefer och undrar om jag saknar något barn, och jag bara hmm... njää. De tror jag inte. Så han bara, okej jag ringer upp igen och så ringer han lite senare och säger att jag har tappat bort 2 av mina barn, och jag hade inte ens märkt det, illa!!! Så ja, de var lite pinsamt. Men de var ju skönt att de kom till rätta.

Jag har dessutom lyckas bli lite hes, så ikväll är det pannkakor med glass och chokladsås som gäller innan jag åker till mamma och pappa och hälsar på. Vanessa är så gullig och står och gör det till oss just nu, mumma. Och sen får jag låna vanessas bil till ladis. Helt ok.

Imorgon börjar vår träning också. Det är sånt vi måste göra för skidskolan, fast det blir nog kul tror jag. De förbättrar oss som skidåkare och jag har fått en superbra tränare också, hon är helt enkelt grym så det ser jag fram emot!

Auf Wiedersehen

GOTT NYTT ÅR!

Heeej !

jag mår sååå mycket bättre än jag förtjänar idag, men det gillar vi! Igår var en mycket trevlig kväll som började med en trevlig middag med massa trevliga människor, god mat och drinkar. Därefter drog vi vidare till Hackles där det blev ännu mer drinkar dans och massa annat. Lyckades även få prata med Lucy vilket var överbra!!

Idag var nog den bästa nyårsdagen någonsin! Solen sken hela dagen, inte ett moln på himlen så jag knackade på dörrar och fick med folk till backen. Där träffade jag även mamma pappa björn och elisabeth som kom idag och ska stanna i en vecka. Gissa om jag är glad! En mysig lunch i backen, övervacker utsikt.

Kvällen har jag tillbringat med i ladis och käkat middag en päronen och fick även julklappar. Fick en bok om Håkan, TACK! Och sen fick jag en Iphone!! Fick dessutom massa annat, bland annat en stekspade, nu blir det stekt ägg!

Imogon är det k4 som gäller, härligt. Nattinatti

RSS 2.0