what??

Kan ni förstå? jag ska bo i alperna!!! de e helt sjukt ju. Jag kan inte fatta det själv. Herregud.

7 dagar = 1 Vecka

Det snöar och jag har julkänslor, haha lite tidigt kanske men jag älskar den känslan ändå. Så det blir julmysmusik när jag städar mitt rum idag!

BIO!

Idag ska jag äntligen se Harry Potter 7 del 1. Har längtat galet mycket efter att se den. Jag vet inte om Kristina har samma längtan som jag, haha fast de tror jag nog ^^

Rubrik

9 dagar, så många dagar är det kvar till jag drar iväg till Ö. Det är ju helt sjukt, de e ju inte ens tvåsiffrigt! Jag har inte ens börjat tänka på vad jag ska packa, inga sommarkläder lär ju behövas. Och sen måste jag fixa en massa saker, lämna in saker och hämta saker och köpa saker och jag börjar jobba på torsdag och då har jag ännu mindre tid. Ja, det här är jag FREAKING OUT !! Har redan börjat förbereda lite idag. Ringt optikern, mailat viktiga människor och planerat lite framåt. Men jag har redan ganska mycket att göra. Idag är det middag som gäller med de närmsta minus lite folk som tyvärr inte kunde komma. Imorgon är det bio som gäller, som jag måste hämta biljetter till idag, justja, och på onsdag är det konsert som jag ska på. Ja sen börjar jag jobba. Asså, allt jag ska göra är jätteskoj och jag vill inte ta bort något, men de skulle vara skönare om jag hade 14 dagar kvar istället för bara 9. Till helgen får vi dessutom besök av meissners, mina underbara släktingar. Ska bli superkul att träffa alla igen och få träffa kusselini Josie igen, de e helt kasst att vi bor så långt ifrån varandra, för annars hade vi kunnat umgås mycket mer. Men men, man kan ju inte ha allt, har jag ju lärt mig.

Om någon undrar så kan jag nu äta mer än bara glass, även en del mjuka mackor och ibland pasta, kött fungerar inte men de är ok.

Over and out

Smärta!!!

Asså, det gör så galet ont just nu! De finns stunder då de inte är så farligt, men just nu är inte en av dem. Jag är egentligen inte jättehungrig, men jag har inte käkat annat än glass i nästan tre dagar nu så jag är jätte sugen på riktig mat. Detta är sjukt jobbigt, vill bara att det ska gå över!!! Ska nog ta och gå i ide och komma tillbaka när det inte gör ont längre!

Farsdag

Hade tänkt att skriva ett långt inlägg om allt som hänt, men jag kom fram till att det orkar jag inte alls göra. Men Jag var ju i Paris, de var jättekul! Vill tillbaka dit och hälsa på igen, men de blir nog inte innan jag drar iväg till Ö. Jag har även hunnit få bort mina mandlar i operation, det var inte lika läskigt som jag trodde det skulle vara. Men just nu är det inte så skönt.. gör ganska så jätte ont måste jag erkänna. Fast det ska ju vara värt det sen, så ja, jag längtar till sen! Idag är det då farsdag, så pappa har fått lite presenter och redan vunnit en liten slant på triss, får hoppas att det blir mer ^^.
Au cours et á l'extérieur


Nu...

Ska jag gå och lägga mig, e litta halvsjuk. Inte bra! Imorgon dras de till landskrona på morronen för inskrivning och sen jobb om jag mår bättre! Nattinatti

RSS 2.0