Sorry..

Nu nar min familj e har sa har jag massor for mig sa jag har inte riktigt tid att blogga. Men jag har massa skoj, ar ledig hela veckan sa det ar skidakning med liz, mamma, pappa, vanner etc. Och igar akte vi med tranare pa lite speciella stallen offpist. Sjukt coolt! Lite stolt att jag klarade det faktiskt ^^. Pa lordag bar det av hemmat, Rostock och Hamburg och sedan blir det kara gamla hjarup igen. Ha det bast, nu bar det av till Landeck for att gora lite saker..

Indianertag!

Så idag har vi haft snö och regn, inte så trevligt när man har K1or. Ville ta ner dem för Ladis (tar normalt 10-15min), vilket jag också gjorde. Men mina ungar e ju 4 år, och ganska små fyraåringar och de kämpade som små djur för att komma ner. Och vi kom ner, 1 timme och 45 minuter senare, då gjorde vi också en paus på mitten för att bygga en lite snögubbe ^^. Men jag ville inte utsätta mina barn för det igen, så istället för att åka ner till indianerdorf, som man vanliga fall gör, så sminkade vi barnen (jag Sam Fabienne och Angelik) i kinderland och sedan gick vi på skattjakt. Det var sjukt kul för Sam klädde ut sig till en cowboy och snodde skatten och alla barnen jagade honom som galningar, haha. Fick det på film så kanske lägger ut det på facebook senare :).

Sen jag kommit hem så har jag vilat hos Luke, gått till gymmet (sprang i 30 min :O! ;) haha ), snackat med liz mamma och pappa (som åker idag och kommer hit på lördag, de måste åka inom Frankrike ), ätit och nu ska jag ner till luke, kolla lite film, mysa och sen ladda inför morgondagen. Kanske min sista jobbdag, får vi se I hope!! ^^ efter jobb drar vi iväg till St Anton, kommer bli grymt!! Längtar massor.

Hoppas ni får en bra helg, jag ska ha en awesome one !!!


22:46

GRATTIS till Liz som nu har spring break! Jobbat rumpan av sig de senaste veckorna så det förtjänar hon verkligen!!

Så, jag har då K1, de minsta barnen, 4åringar. För en svensk familj önskade mig, awesome.. haha nä, det e inte så illa. De flesta är ganska söta, och de gråter inte så farligt. Men föräldrar måste verkligen sluta dalta så mycket med sina ungar, det är iallafall min åsikt. Och idag vid lunch så var Luke också där, han har inga ungar till lunch så han kommer och säger hej när han käkat. Och vi snackar ju engelska med varnadra, och så var jag bort för att fixa undan disk etc. Så kommer en av mina ungar, Elisa, upp till Luke och frågar på perfekt engelska (visste inte ens att hon kunde snacka engelska XD haha) "Are we going skiing now?" och Luke bara "No, not yet", och då sa Elise "Well, if we're not, then I want another ice cream". Hur sött är inte det på en skala? Och hon har världens största ögon, och när jag kommer med efterrätt till henne så blir dem ännu större, jag svär, hon är världens sötaste unge!

Imon är det träning som vanligt, träning är kul, men att gå upp är jobbigt... *suck*. Men jag längtar till på fredag först och främst för då är det Tiroler Meisterschaft i Demo Fahren och vi åker dit klockan sex efter jobb och kollar finalerna. Skidskolan fixar buss till oss, hur grymt som helst! Och det är ju i St Anton och det är fredagkväll vilket betyder att vi inte har jobb på Lördag och att vi kan stanna och festa lite på plats, inte helt fel om vi säger så. Sen så kommer mamma pappa och liz på lördags morgon, vilket jag längtar massa massa massa till!!! :D Nu ska jag bara överleva 4 dagar till sen är det chillpastill. Dock har alla mina ungar, utom 1, sista dagen imon. Får hoppas att det förlänger så att jag har jobb de sista dagarna också :).

Okej nu måste jag hoppa i bingen, tidig dag imon.

Over and out

GOOOODIS <3

Sa, jag kanner att jag har ratt att fa sakna svenkt godis nu!!! Saknar att fa ga runt bland godiset i affaren och fa plocka ihop min egen pase, det ar typ bara i Sverige ma kan gora det, iallafall gora det med bra godis och stort urval. Idag ar iallafall en sadan dag da jag saknar svenkt godis! Sa har kommer lite bilder pa mina favvo bitar som jag saknar mest! Och nu far ni alla tycka att jag ar en fet person, men ni har inte sprungit upp och ner for en backe, lyft barn stup i kvarten och forsokt fa dem att gora pizza, sa de sa ^^.

Enjoy!



Ni som kanner mig tycker inte det ar forvanade att det nastan bara ar choklad ^^ en godispase med dessa godingar skulle gora mig mycke glad, sa nu vet ni vad jag kommer vilja gora nar jag kommer hem den 2 April :)

K1

Som jag trodde, K1 imon och veckan som kommer. Hoppas jag far aldre barn, de lar iallafall fortare, och grater inte sa ofta. Hall tummen for mig tack ^^.

Nan bild fran igar:

Vanessa et Moi

Georg et Theresa

12.03.2011

Idag om exakt en vecka så sitter jag på after ski med mamma pappa och Liz, kommer blir grymt ! Längtar galet mycket!! Och de som inte vet, kommer jag att åka hem med dem den 26 mars. Dock kommer jag inte raka vägen hem utan kommer göra lite stopp på vägen, dels hos Dori som bor i Rostock och så klar i Hamburg ^^.

Igår hade jag iallafall super kul! Först och främst så har jag fått tillbaka internet så jag kunde skypa med mamma och pappa utan att det hackade och störde, mycket skönt. Sedan så gjorde jag mig i ordning, hade mina nya shorts som jag köpte i Innsbruck förra veckan, love them. Nu kanske ni undrar hur jag kan ha shorts när jag e här, vinterns land. För det första så hade jag självklart strumpbyxor under ^^, och för det andra så är det faktiskt sjukt varmt här för tillfället, har runt 15 grade mitt på dagen. Visst är det kallare på kvällen och på morgonen, men ändå varmt för att vara här. Tror till och med vi har varmare än i Sverige, inte illa om jag får säga det själv ^^.


Så fortsätter min historia om vad jag gjort, hehe. Jag är en hejar på att tappa tråden, fråga min familj ^^. Iallafall, så gick vi till restaurangen som var bokad till 20.30, Doce Vita. Supergod mat, åt lax med sparris vitvinssås och sallad, mumma! Man kan inte riktigt laga fisk här i vår lilla lägenhet, så man får passa på när man är ute. Till detta bjöds det på vitt vin. Till efterrätt delade jag och Luke på Smarties Eisbombe, även den supergod! Och till glassen fick jag även bord-fyrverkeri och aperolspritz, någon buse hade nämligen läckt att vi var där och firade min födelsedag, inte för att jag hade något emot det ^^. Därefter bar det av till Hackl's, surprise surprise, där bjöds det på dans, aperolspritz, snack och massa annat trevligt. Tror vi drog hem vid två tre tiden, kollade inte på klockan så är inte helt säker.


Idag vaknade vi vid nio tiden. Jag har sådan tur, för av någon bra anledning så blir jag inte bakis. Alla här är lite avis på mig, när vi går ut och festar på tisdagarna och ska jobba på onsdagen och jag mår finafisken, med resten av festfolket helst vill gräva ner sig under täcket, måste säga att jag klagar inte. Men det är ju lördag så vi låg kvar och mös lite först och sedan snackade jag med mamma och pappa och därefter bar det ut i backen. Jag ville egentligen åka direkt till Zirbenhütte, som är en jättemysig och god restaurang (godaste Kaiserschmarren, vi ska dit och äta när du kommer Liz !! ;) ), men det har varit stormigt på Nordseite så de hade stängt av alla liftarna där. Så istället drog vi till Serfaus. Snön var inte heller en höjdare idag, tyvärr. Men oj va bra mina skidor var! Dec har fixat dem till mig och de är galet bra, nästan för bra för mig att hantera hahaha, måste bara vänja mig lite.


Kommande vecka ser jag fram emot att ha tyska barn, hamburg har ju lov nu, så kanske får nån unge därifrån (: Dock tror jag nog att jag kommer få K1 eller K2, då jag de senaste veckorna har har K4:or två gånger K6 två gånger och K3 en gång. Det ser inte så ljust ut för mig, men får nog ett sms och en timme eller så, så då får vi se. Sedan hoppas jag att kunna få lite ledigt när mamma pappa och Liz kommer, så det kanske blir min sista grupp för denna säsongen nu, I hope ^^. Så nu tycker jag att jag förtjänar en lika bra grupp som förra veckan ^^haha.


Okej nu ska jag sluta skriva, annars kommer inte palla läsa det ^^. Ha det bäst!!! Och njut av er lördag, det ska jag göra (fast det är ju som en söndag för mig då jag börjar jobba igen imon, 1 dags ledighet är inte tillräckligt, men man kanske inte förtjänar med när man bara jobbar 4 timmar om dagen :P )


Vår aningen misshandlade schnitzelburgare, vet inte riktigt vad som hände... XD


Fin rosett jag gjort väl ?! ;)

Mina nya shorts (:

Väst

Bara för att jag bor i bergen, och inte har någon möjlighet att gå och shoppa om jag inte åker till Innsbruck som ligger ca 1-2 timmars bilfärd bort, så betyder det inte, att jag inte bryr mig ^^. Så jag har hittat något nytt jag såååå gärna vill ha!! Och det är en väst, har hittat några snygga hos H&M (såklart ^^)
Snygga om jag får säga det själv!!

Trotter!

Oj vilken dag. Jag har varit sjukt seg, inte bara i kroppen utan i huvudet ocksa. Sedan nar man har en hollands tjej som vagrar sluta snacka, och man forstar anda inte vad hon sager, gor inte dagen lattare. Menmen, det som ar bra nar man har K6 ar att inte behover snacka utan man kan bara aka ovarallt med dem, chillpastill.

Men dagen avslutades bra, efter prisutdelning med mina ungar sa fanns det ett par mycket givmilda foraldrar som tyckte jag fortjanade lite extra for att deras barn uppskattat att aka med mig, det gillar vi starkt ^^.

Efter jobb gick jag och luke och bokade bord pa Dolce Vita, ska dit och ata middag med ett par vanner imorgon kvall, och fira min fodelsedag. Kommer bli en bra avslutning pa veckan! Dessutom ar det ju sista dutchweek (hellweek) nu, sa det maste ju ocksa firas. Dock kommer det inte va lugna gatan nasta vecka, vilket iof ar bra, for jag vill jobba sa jag kanske kan fa lite ledigt nar mamma pappa och Liz kommer om 2 veckor. Langtar!

Ikvall vet jag inte vad som hander, an som lange har jag bara legat och sovit, val behovt ^^. Vi far se vart kvallen tar oss.

Ha de bast! (:

Svar pa kommentarer
Liz: Nej, du har sa ratt, ratten ar pa fel sida!
Jessi: Tack ^^, ja, tror faktiskt vi kommer hem nastan pa samma dag!! Langtar massa efter er alla !!

I'm Back!

Så, en liten paus från bloggandet igen. Men är tillbaka idag i alla fall. Kanske konstigt då jag fyller år idag, men man börjar ju bli gammal så då får man vara en duktig flicka och stanna hemma när man är sjuk ^^ haha.

Så jag var borta nu i helgen, överraskning från Luke. Vi åkte till Innsbruck och bodde en natt på ett fem stjärnigt hotell, gick ut och käka middag på en mysig restaurang, drack drinkar och hade jättemysigt. En tidig födelsedagspresent, och mer än väl uppskattad. Skönt att komma ner från berget också. På lördagen sken solen hela dagen och vi tillbringade en mysig idag i Innsbruck, shoppade, mös på café och kollade på skidsaker som vi ändå inte har råd med ^^. På kvällen ville vi gå på bio, men det fanns ingen bio på engelska så vi tog en långmiddag på en kinesisk restaurang. Var hemma vid tio-tiden vilket betyder sängdags när man börjar jobba klockan halv tio på söndag.

Söndagen började med en överbra grupp K5:or, bara tyskar och dessutom alla i samma ålder. Så jag var precis på väg att åla iväg med mina ungar och så kommer Benny upp till mig (en av våra chefer) och menade att jag måste ge bort mina ungar för att det saknades en lärare på K6:orna och jag var tvungen att ta dem. Så jag var tvungen att lämna mina bra ungar och ta en grupp med K6:or, bara holländare. Super ?! Naja, jag var litta bitter, men man får ju göra det bästa av situationen, tre ungar direkt ner till K4:orna, illa när föräldrarna sätter barnen i för hög grupp!

Idag så är det ju som sagt min födelsedag och dagen började med kaka, ljus och paket och pojkvännen. Sedan en solig dag på jobbet och på kvällen har det blivit middag, lite mer från födelsedagskakan, presenter från vänner, telefonsamtal från släkt, sms och himla massa meddelanden på facebook. Tack för allt detta!! Nu ska jag fortsätta umgås med min pojke.

Over and Out
På vägen, my driver ;)

Date-time...
...Dinner-time
Mysig bar i Innsbruck
Pause under shoppingrunda.

04.03.2011

Idag är det en dag innan min prövotid på mitt körkort går ut, tyckte att det var viktigt att nämna ^^. Nu har ännu en vecka gått och jag var tvungen att säga hejdå till mina barn. Nu ska jag duscha göra mig i ordning och sedan bär det av till jag vet inte vart, vi får se (: Ni får ha en bra helg, jag ska iallafall njuta av min lediga dag!
Min mysiga hörna, med bilder och kort som jag har fått av mina barn, vänner och familj (: Lägg även märke till Berta som sitter där

Bilder

Hallihallo
Har varit ganska dålig på att ladda upp bilder så jag tänkte förbättra det! Här kommer lite bilder på roliga stunder den senaste tiden (: enjoy
Bästa roomies - förfest
Georg och jag i Hackl's
Redo för rodelabend - Vanessa i vårt otroligt *host* välstädade kök ^^
Paket från Lollo (: längtar tills jag kan öppna det ^^
Dori blir dragen av Sebastian, Rodelabend, så löste vi det lilla problemet att Dori inte riktigt kan gå
På väg till Brunch i Serfaus
På väg till Tyskland, Theresa och jag, mycket fräscha ;)
Flo och jag, Midseason-party!
Dori och jag, Midseason-party!
Hackl's
Jag, Alex, Jeron, Theresa och nån random typ i Hackl's
Dewi, jag och Fabienne, Hackl's

Tummen upp!!

Idag är en mycket bra dag! Det var litta jobbigt att stiga upp idag, då vi har träning och jag måste vara vid skidskolan redan klockan åtta. Men jag menar, jag går upp för att åka skidor, hur illa kan det bli??? Så idag åkte vi offpist, inte min starka sida, och jag gjorde en mängd vurpor, en speciell som redan har spritt sig mellan folk, uppsi. Nu vet iallafall folk vem jag är, om de inte redan visste det^^hehe.
Idag har varit en mycket solig dag också, och mina ungar blev hämtade i tid till lunchen, så jag hade gott om tid med mina lunch-ungar och det var skönt! På förmiddagen åkte vi ankarlift och ingen trillade av *stolt* och sittlift och lite svårare backar, och de var superduktiga så jag tog det litta lugnt med dem på eftermiddagen och körde bara Ladis en gång (lätt och lång pist, som ungar ofta gillar), sen var det dags för Tanzalarm med Berta, alltid populärt med.

Efter jobb gick jag ner och skulle ställa undan mina skidor och möttes av en glad överraskning, TACK LOLLO!!! <33 har dock inte öppnat det helt än, för det är en födelsedagspresent, och jag fyller ju först år om en vecka.

Dessutom snackade jag med Liz igår, det var superkul att vi kan planer allt vad vi ska göra när hon mamma och pappa kommer, den veckan kommer äga stort! Love It!!

Ikväll är det självklart kvällsskidåkning som gäller, Flo har K2 och jag har K3 vilket innebär att vi behöver lite tid för oss själva i pisten och åka fort !! Kommer blir grymt, sedan Night Flow och utgång, det är ju tisdag!

och tack mormor för mailen, ska svara snart (:
Seee Ya

RSS 2.0