Torsdag

Ännu en dag har gått. Idag har jag väl gjort typ inget alls XD haha men det är okej när man fortfarande är lite jetlagad, dock känner jag att det borde lösa sig snart för tror inte jag kan skylla på det allt för länge ^^ idag har jag kikat runt lite på skolor och utbildningar till hösten, konstigt nog ser jag faktiskt fram emot det. Dock ser jag först fram emot att åka till österrike, ska ju köpa nya skidor så jag ska ut och prova. Det längtar jag faktiskt mer efter det för tillfället ^^

Igår snackade jag också med lucy lite innan jag snackade med Luke, var så himla skoj att snacka med henne!!!!! Det sjuka är att vi var hela tiden på väg att lägga på, men då fanns det alltid något mer att säga XD haha,

i-landsproblem?! oh ja! Men vi ses ju på lördag så då löser vi de (:! Jag har dessutom fått jobb hela nästa vecka så det är kalasbra. Så nu blir jag inte uttråkad av att sitta hemma och inte göra något. Sedan har jag massa skoj att göra så som att beställa biljett till Österrike etc.
Nu blir det niklas mat, ha en trevlig kväll. Idag ska jag försöka vara uppe längre än till nio!! en utmaning må jag säga ;)
underbara fiss, snart ses vi igen ^^Hemma igen :)

Nu har jag varit hemma sedan i fredags och har inte gjort särskilt mycket faktiskt :P. Helgen bestod av mys med mamma och pappa och massa god mat, på söndagen kom också mormor och morfar och hälsade på (:! Annars har jag bara fixat sånt man måste, tandläkaren, banken, läkaren etc. allt sånt roligt som väntar på en när man kommer hem tjohooo ;) Har dock hunnit med en fika med Adam också, massa trevligt! Dessutom har jag lite roliga planer framöver innan jag tar mitt pack och drar iväg igen. Idag har jag dessutom varit och klippt mig!
Solnedgång vid Whitesunday

Doha

Så, nu har jag landat i Doha efter 14 timmar på ett plan. Klockan är halv åtta här vilket innebär att de bara är en timme framför sverige. Dock är klockan inte halv åtta för mig utan halv fyra. Vaknade vid nio tiden (min tid då) så jag är klar vaken nu, undrar hur detta ska gå när jag kommer hem.. Då kommer hon bara vara tio över två svensk tid men för mig kommer det vara sängdags, får se om mamma och pappa låter mig nanna liiiite ^^ hehe. Resan har gått bra, eftersom jag började min resa klockan 12 på natten så sov jag mestadels i början. Vi fick dock mat två gånger, och urk turk som jag INTE gillar flygplansmat. Än så länge har jag endast ätit brödet sallad och yoghurt, dock påpeka, jag smakade det andra INNAN jag bestämde mig för att det är inte värt att äta vidare på ^^ haha. Vi får se vad som väntar på nästa flygresa.

Så nu väntar bara en sex timmars lång resa vilket är superskönt! Sedan är jag hemma, i kalla sverige, eller ja, köpenhamn först och sedan sverige. Ses snart!!! :)


Slutet gott, allting gott

Så, om endast ett par timmar sitter jag på flyget hem till Sverige. Det har inte riktigt sjunkit in ännu, men det gör det snart. Efter tre månader med skidåkning och 1 månad i solen så måste jag erkänna att det är en av de bästa sakerna jag gjort! Har så mycket att berätta och visa för alla där hemma. Nu väntar det snart en mummsig hemmalagad middag hos Cass innan vi drar iväg till flygplatsen, och ber till Gud att vi inte behöver betala övervikt ^^
Bjuder på en bild från resan också ^^

Body surfing i Surfers Paradise (:

RSS 2.0