Disney night!

Igarkvall blev det en chillpastill kvall med pojkvannen, inte riktigt som planerat. Dels for att det inte fanns nagon pesto som jag raknat med och dels for att vi inte kunde hitta nagon vinoppnare. Men maten blidde god iallafall (:! Sa jag luke och jack hade en disney kvall istallet for att dra ut, sag lejon kungen och sen herkules, men vi somnade alla till herkules, vaknade vid ett tiden och da var filmen redan sluta. som det kan ga.

Imorse blev det en lugn morgon och vi bestamde oss for att gora vafflor, med vi har inget vaffeljarn har sa det blev i en toaster istallet, och hor och hapnad det blev gott!! Sedan drog vi ivag till backen, det har varit jatte fint vader idag sa vi kunde inte stanna hemma som jag onskade ^^ Ikvall ska vi dock hitta en vinoppnare och luke bestamde att idag bjuds det pa hamtpizza och jag menar, det tackar man ju inte nej till. Snart borjar en ny vecka, har inte fatt nagat sms sa vet inte vad jag har an, men kommer val  runt sju tiden kan jag tanka mig.

Over and out.


vara sag nasta ut sa ^^ haha not

Still alive!

Oj sa fort tiden gar! Det har nästan gatt en hel vecka, jobb vecka da, ja nästan en vecka sen jag skrev ocksa, sorry. Sitter pa skidskolan och har lunch just nu, vilket begränsar min användning av bokstäver, som ni kan se och första i hope. Hoppas alla som haft sportlov har njutit av det, och de som har sitt att komma njuter extra mycket denna veckan. Jag kan tala om för er att vi märker att det är sportlov här nere. Jag har haft K6 denna veckan, underbart för man kan aka överallt med dem! Jag började med 12 barn i min grupp, 12!!! Det är sjukt mycker. Men jag är väldigt tacksam att de kan bära sina skidor och stavar själv, resa sig upp när de trillar och till och med kan aka en och annan svart pist. För er som inte vet har vi grupp 1 till 7, där 1 är helt nybörjare och 7 är vädligt väldigt bra, och da kan ni första att jag är nöjd med mina K6:or. Idag har vi tillbringat förmiddagen pa snowblades, för de 12 ungar som jag hade i början av veckan är nu bara 3, vilket jag tycker är väldigt väldigt skönt! Nu i eftermiddag ska vi aka till airbagen pa nordseite, de är helt galna i den, jag är glad att nagon maste ta deras stavar och hjälpa dem ut när de landat, för da kan inte jag springa hehe ^^.

btw maste jag berätta om en unge jag har nu Ivan, han är sa sjukt rolig! Han är en lite retsticka och gar de andra barnen pa nerverna, och jag maste säga till honom pa skarpen ibland, men han är sa rolig, ni anar inte. Egentligen vill jag bara skratta at honom haha. men det kan jag ju inte hela tiden när han är en retsticka. Harda bud helt enkelt. 

Denna vecka har jag inte gjort mycket mer än att aka skidor, när man har en san bra grupp som K6:or och det dessutom kommit nysnö sa är man helt död efter en dag pa jobb att man helst bara vill krypa ner i sängen och sova. jag har även lyckats dra pa mig en liten förkylning som maste bort, för vi har 2 veckor kvar av dutch-week och da har du absolut ingen tid att vara sjuk! Dock kunde jag ju inte motsta att ga ut i tisdags efter Nigh Flow, det var ganska skoj, fast ALLDELES för mycket holländare, det var galet i Hackl's, jag menar vem gar ut i sin uniform till Hackl's ?? Dumkopf säger jag bara (När du e här Liz kommer det inte vara ett problem, da är det bara vi normala människor här och da är det kul!! ;) hehe)

Ja, den bästa nyheten jag kan ge är att mamma pappa och liz kommer och hälsar pa!!! längtar galet mycket till det! men samtidigt vet jag att när de kommer är min tid här nästan slut och det gör mig lite ledsen, kommer sakna alla människor och mitt liv här, men jag kommer ju tillbaka igen, i hope ^^. 

oj nu blev det ett jättelangt inlägg, hoppas ni orkar läsa allt ^^. ikväll blir det iallafall en lugn kväll, ska nog laga mat till pojkvännen (ja, jag ska laga mat ^^ ) och sedan blir det mys framför lejonkungen, säkert lite choklad ocksa, för vi är bada chokladfreak ^^. Men av nagon anledning gillar han inte min favvo med russin och nötter i, illa.. haha :P

aja, ha det bäst och en trevlig helg

over and out

GRATTIS LIZ!!!

I natt, lokal tid i europa, sa simmade min syster in som första person i kaklet pa big east 50fr. För de som inte riktigt förstar vad det innebär sa kan jag säga att det är stort!!! SJUKT STORT!!! Det är sa bra att jag hoppade av glädje när jag fick veta det och väckte min rumskompis, uppsi, lite illa för hon änligen hade ledigt. Men jag ska gottgöra det nagon dag (: Sa idag gar jag bara runt och ler och är lycklig !

Idag sa har jag jobbat pa förmiddagen, jag var berta. Hahah det var varm kan jag tala om, men ända ganska kul. Ungarna blir helt i extas när man kommer, och vill krama pussa och göra high five. haha söta som fa. Fick till och med en liten berta-nyckelring.

Nu pa eftermiddagen vet jag inte vad jag har, för tillfället inget, och inte för att vara negativ sa ser det inte ljust ut da det inte är särskilt manga som bokar en privatlektion pa fredagseftermiddagen. Ikväll är det Midseason-party. Dann gehts los!! haha det ska bli vädligt kul iallafall. Skidskolan bjuder pa mat och dryck, assa, om man tänker efter pa allt vi far av skidskolan sa är de sjukt schyssta mot oss. Sa jag är nöjd.

Igar sa jobbade jag ocksa bara pa förmiddagen sa da tog jag och julia möjligheten att pröva snowbike. Det var ganska kul faktiskt, fast jobbigt i liften. De är sjukt klumpiga! well well. Nu ska jag kika in om det star natt pa nr 23, kanske har nagon bokat mig (;.

Over and out


Om nagon inte vet vad snowbike är.

Btw. Jag sitter pa min lunch i skidskolan, alltsa en tysk dator, vilket innebär att man inte har alla bokstäver. Sorry.Ds


Här händer det grejer..

Så, en liten uppdatering på vad som händer i mitt liv här. Känner att jag har varit litta kass på det. Just idag hade jag privat med mina tre danskar på förmiddagen och på efetrmiddagen hade jag inget så då drog jag och Dori upp till Bergdiamant och delade på en Germknödel, alltid lika gott (: Fast hon fick äta fyllningen helt själv! hehe har inte kommit så långt i mitt liv att jag gillar den än. Därefter tog Dori liften ner och jag drog några åk i backen med mina nya skidor, det är grymma. Love Them!! Imorrse hade vi också träning, det var kul. Vi hade slalomträning, har aldrig gjort det innan, min tränare menar hela tiden till mig att jag måste lägga mer vikt på bergskidan, jag vet att jag måst det men det är lättare sagt än gjort. Får öva på det ikväll när jag och Flo åker nattskidåkning. Det ska bli kul!

Igår var det ju alla hjärtans dag, vilket jag firade med min underbara pojkvän (: Han lagade middag till mig, kinesiskt. Hur gulligt som helst, för när vi var i Innsbruck i lördags snackade jag om att det var så länge sedan jag åt kinesiskt och vi borde gå och äta det någon dag ^^. Sedan så fick jag lite presenter i form av lindkulor (mina favoriter ! ) rosor och ett armband från Thomas Sabo. En perfekt kväll helt enkelt !

Denna veckan är dessutom en upptagen vecka. Det är Doris sista vecka, hon åker hem tidigt söndag morgon. Så detta har jag att se fram emot:
Tisdag = Nattskidåkning, Night Flow, Utgång
Onsdag = Bio med Dori Fabienne
Torsdag = Rodelabend, och innan det går vi och käkar raclett på Möseralm mumma!
Fredag = Midseason Party, vilket innebär att skidskolan bjuder på allt, inte illa måste jag säga!
Lördag = Wellness på dagen, avslutning/födelsedagsmiddag för Dori.
Söndag = Dutchweek börjar =S

Det var allt för mig den här gången
Wiedersehen
Om någon inte vet vad Germknödel är så..

Armbandet jag fick (:

Så här fint hade Luke gjort det <3

Nya Skidor

Jag är numera en överlycklig ägare av ett par nya Head Skidor (de gröna jag visat innan). Köpte dem idag och provade dem också, de är grymma!!

Denna vecka består av privat för mig, tror det är lov i danmark så då blir man som svensk uppbokad. Det är kul med lite omväxling. Nej, nu ropar duschen. Hoppas ni alla får en skön dag och firar (eller inte firar) denna hjärtans-dag precis som ni vill (:

11/2-2011

Hallihallo

Ännu en vecka har gått, och jag har haft en super grupp som resulterade i bra med dricks ^^ alltid kul att sluta en jobbvecka så! Hade dessutom ett litet kärlekspar i min grupp, men lite svårighet med distansen då ena bor i schweiz och den andra i tyskland, men så sött det var! 7åringar hade jag denna veckan. Det var så härligt, hade lunch hela veckan med, de åt sen gick de till bion och jag gick ut och njöt av solen med de andra, hur perfekt är inte mitt liv? Ikväll drar vi först iväg till Ladis för att se någon film och sedan åker vi vidare till Hackl's för att spendera våra drick, jag gillar fredagar! Dessutom snackade jag nyss med min syster och det gjorde mig jätteglad (skulle sagt över, men det gillas inte av alla ;) hehe) så nu är jag på topp humör och ska göra mig klar för att dra iväg. Hoppas ni har en super kväll och helg.

Btw. så är det 1 månad idag (:

over and out

Måndag = Sol = Glass

Hallihallo alla glad! Hoppas allt är bra med er, jag mår faktiskt mycket bättre nu både fysiskt och psykiskt ! (:
Igår var det inget jobb så då åkte jag och Dori till Serfaus och käkade brunch, mycket mycket gott!! Sedan så när jag gick till jobbet idag hade jag fortfarande inte fått något, så Martin (chefen) sa till mig att åka över till Sonnenbahn Mitte, och när jag kom dit fanns fortfarande inget så då skickades jag tillbaka igen. Och med dagens tur så fick jag ta över en skidlärare som heter Nikis grupp, för han är sjuk. Han hade 8 ungar K4, 7-8 år, 5 ungar till lunch. Hur bra är inte det på en skala ?!?! det är helt perfekt, och alla ungarna kan åka superbra, de bara följer efter mig. Så idag är jag superglad, och vi har dessutom haft perfekt väder och jag fick pizza till lunch, och dagen avslutade vi på sonnenburg med glass, mysigt gånger tusen.!! detta är livet! Det perfekta livet alla vill ha ^^ Hoppas ni har det bra där hemma.
Dori i Serfaus
Julia och jag vid Sonnenburg

Tyskland

En hel veckas jobb och den har egentligen varit helt super, har haft riktigt grymma K4-barn i ålder 5-6 år vilket är grymt! Jag är stolt ^^.

Men nu drar vi (jag plus åtta andra) iväg till Tyskland för en dag. Kanske kan det hjälpa mig att bearbeta en del saker och sen blir jag mitt vanliga glada jag (: Fixar sig!!

Hoppas ni får en bra helg

Over and Out

Hola

Sorry för dålig uppdatering, det är lite tufft för oss alla här just nu. Humöret går upp och ner som en berg-och-dal-bana. Och med tanke på allt som hänt så är det ok.

Som grädde på moset har jag också blivit sjuk och var hos doktorn idag vilket resulterade i mediciner ohne ende. Men det är bra, för nu ska jag banne mig bli frisk för alltid!!

Ikväll är det night flow och jag kör kinderteam, det blir kul. Jag och Julia ska rocka!! As always !

Ha en trevlig kväll Wiedersehen.

Kan ni räkna hur många olika språk jag använt mig av i detta inlägget ?? ;)

RSS 2.0