Kräftskiva + Utgång

Gårdagen började med jobb 11-16, bara fem timmar så de va inte så farligt :)! Sedan hämtade mamma mig på svågertorp (TACK :D), gjorde mig iordning, fick hem emelie och sedan gick vi ut till kräftskiva. Asså, jag vet inte hur andra gator har de, men dressinvägen är helt underbar! Vi fick supergod mat, gott vin och sjöng av full hals, sjukt kul! Jag och Emelie smet också iväg från och till för lite kvalitetstid, väl behövd!

Sedan tog vi tåget till Malmö och drog till Möllan, satt på en bar, minns inte namnet, maskot eller nått tror jag de hette, sedan slutade kvällen på ice och kareoke. Sjukt kul. En annan detalj som lyste upp kvällen var när matilda kom framhoppande, detta underlättade även hemfärden. Underbar kväll, underbara människor, underbart liv!

Världens bästa Jörlöv innan utgång, peppad till tusen

Galen kväll!

Liiiiite trött idag måste jag erkänna, men de va sjukt kul igår! Ska ta tag i mig själv och dra ner till studio S nu och köra slut på mig själv (om de går att bli mer slut än jag e nu ;P haha). Kommer upp med bilder från olika roliga händelser sen :).

Ha-de

Fredag

började dagen med att släppa av liz på flygplatsen, saknar henne redan.. men vi ses väl om ett år igen.. de e way to long! menmen..

Iallafall, jobbade hela dagen och sedan bar det av till Malmöfestivalen kort där jag träffade mamma och pappa med vänner, de skulle dit och jag ville ha mat ^^ så jag fick i mig litta mat och sedan satt vi vid en restaurang och pratade, jag stack dock hem lite tidigare medan mamma och pappa satt kvar med vännerna. Nu har jag kollat på film och ska snart hoppa i säng. Imorgon är det jobb-kräftskiva-utgång som gäller, med världens bästa Jörlöv.
Sov gott

Nyår -08

Sommarrodel!!

Hejhopp

Idag var hela familjen och åkte sommarrodel, de va sjukt kul!! Ikväll ska vi ut och äta och strax är det dags fördrinkar. Och måste nämna, Lars Winnerbäck var SUPER!!! Asså, en sån show och det är gratis, de e straffbart att missa helt enkelt. Jag kan bara tacka min syster att jag stod längst fram!!

Bilder från när vi åkte kommer senare :)

Va gör vi???

Kryss i taket, Hela Familjen Hansson är hemma!! :O Men de ska vi snart ändra på :P hehe ikväll ska Liz och jag på Lars Winnerbäck, stå längst fram såklart!! De kommer bli en bra dag!


You have to love your life sometimes, and today is a day when I do it!

Ok, kort sammanfattning av dagen/kvällen frukost (fick sova hur länge jag ville, för min söta syster ville låta mig sova tills jag vaknade för att jag har jobbat hårt hela veckan)-sola-jogga-lillatorg till malmöfestivalen för att träffa soooofia och hennes homies - lägenhet med vin godis chips och övertrevlig sällskap! - familjens sista låt (snurra i min skalle såååklart!!) - öltält för att träffa världens bästa lollo (!!!) - drog till öltält vid båten och öste loss med vännerna - vännerna följde mig till chilli där jag mötte upp med världenbästasyster (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - hittade inte mitt visa, fick litta panik - fick pengar av syster och kom in - dansade loss i 45 min (värt varenda öre!) - tog tåget hem - letade upp nr till spärrning av kort - stoppade sprärrning då jag hittade kortet.

asså, de har hänt mkt på en kväll, men den har vatt grymt kul! Och jag har faktiskt fottat med min nya kamrera, ska försöka ladda upp nån bild, men vet nt riktigt hur man får upp mer än en samtidigt. Så saker värda att nämna speciellt;
- Mys vid bryggan
- Dansade loss på chilli med Liz m.f. <3
- Hittade mitt Visa-kort

På väg ut


mys vid bryggan


Dansa loss på chilli

På väg hem i mörkret

systerdag

Ja, idag var jag 100% ledig! Gillas alltid, fast när man jobba häcken av sig så gillas det att få lön. Synd att man inte kan få lön när man är ledig.. jaja, ialllafall. Dagen har hittills varit bra. Igår va de middag hos mormor och morfar, mycket gott med både köttfärspaj och tårta (på en onsdag :O, gu va trevligt!). Imorse, hurtig som man är, steg jag upp halv sju och stack på spinning, var ändå skoj! 45 min och svettas som en gris, vill inte verka nördig, men de är faktiskt väldigt skönt att börja dagen så ;). Sedan stack jag och handlade för att ja vill överraska en trött syster med nybakta bullar, så de blev krans's kostfrallor innan det bar av till Nova för shopping. Jag var inte lika storshoppare som Liz som lyckades få hem en klänning, shorts, tröja och smycken. Men jag köpte faktiskt lite ändå, ska fota de med min nya kamera sen :). Ikväll väntar god middag, bio och gooodis såklart ;).
pusss

Cerrios, give those o's a goooo...

Hahah, japp, jag gillar den reklamen :P Just nu ligger jag i soffan, helt sliten efter en hel dag på jobb. Kollar danska hollywood fruar med syteryster. Det är minst sagt speciellt :P. Helgen var mkt trevlig, på fre jobbade jag till åtta och på lördagen jobbade jag också, så de va väl mindre skoj. Men kvällen tillbringade jag i Landskrona där vi firade Jossan och Ellis, detta gjordes med grymt god mat tävlingar och självklart singstar, och inte att förglömma Chokladfontänen!!
Idag när jag kom hem hade det trillat in två mkt trevliga mail i min inkorg, dels att min kamera kommit :D och dessutom att mitt arbetskontrakt till Österrike ska komma i veckan. Vi får väl se vad som händer, undra vart jag ska fira jul och nyår i år??
Idag åkte också emma iväg till USA, saknar henne. Men hon kommer ju ha det bäst!! :D
Kanske jag befinner mig här om några månader?!



PS. om någon vet hur man gör enter på bloggar snälla berätta. Blir GALEN på att allt står som en lång text!!! . DS

Jersey Girl

Guuud, av trött man kan vara. Jobbat från 10 till 20 idag, efter att ha somnat alldeles försent, som vanligt.... Men nu sitter jag i soffan och myser och kollar på Jersey girl, supersöt film! Igår satt iallafall jag och syster och myste efter mamma och pappa stuckit och efter att jag snackat med världens bästa jörlöv. Vi lyckades hinna köpa chips och choklad innan. Imorgon ska jag jobba igen, men bara till tre för sen ska jag med till landskrona där det ska bli lite fiesta, skojskoj :)! Nu ska jag återgå till filmen, de skulle sitta fint med en kanelbulle också.... haha får se vad som finns i frysen.

Kameran är beställd !

Efter att ha försökt att köpa en ny kamera på media markt i både malmö och lund utan framgång beställde jag idag den :). Snart ska jag kunna fota igen !
I rosa såklart ;)

...

sometimes life sucks bigtime!!

För sent, alldeles för sent..

oj va trött man kan vara då. Men nu ligger jag i sängen och ska sova. Idag har jag jobbat och träffat emma en sista gång... de där med farväl e jobbigt, så de blir bara "ha asbra!! ses snart". Så de har egentligen inte hänt nått speciellt, men ändå massa knasigt och skoj som t.ex. att jag blev bjuden på en fest under kopenhagen-fashion-week som börjar nu imorron och ska ha en superlång catwalk precis utanför mitt jobb, men som jag nt får gå på då jag tyvärr måste fyllt 24 för att få sitta och drick fin (gratis!! då man fick ett present kort på en champange för 800 spänn i inbjudan) champange med köpenhamns "upper east". well well, nu jag jag iallafall sova för imon är det jobb igen.
Se ya (wouldn't want to be ya) mohaha
Och måste säga TACK kusin för världens snyggaste header puss<3

Lördagen som den ska vara!

Igår var jag då och firade, eller snarare sörjde, att emmschen ska flytta till det stora landet på andra sidan atlanten. Trevliga människor, bra musik, mycket snack och god mat, bättre kan de väl inte bli?! jag hade iallafall väldigt roligt och skrattade så jag fick ont i magen när några snubbar bestämde sig för att bada kl 4 på morgonen och självklart nakna. haha de va så galet kul att lyssna på deras diskussioner.
Ikväll firars det brölloppsdag för mamma och pappa, supergod mat helt enkelt, kan behövas. För sen måste jag hoppa i säng tidigt imorgon för jag ska börja jobba klockan sju imorgon, vilket innebär att jag måste ta tåget 05.20. iiiiiiiii.
Ha de bäst
Kommer sakna denna flickan väldigt mkt!! (Österrike -02)

Inte så lätt som man tror...

...de stämmer verkligen in på bloggandet!! Jag tänkte att de kan vara skoj att börja blogga, men det här med att skapa en fin blogg med snygg desing e INTE det lättaste, tack gode gud för kusin som hjälper mig :). Men jag ska baske mig få rätt på det och lära mig lite själv ^^. Nu e de dags att sova, ska ju upp snart för man ska ju jobba hela långa dagen och sedan på fiesta, för emmschen ska lämna europa och söka nya utmaningar i Usa. Kommer sakna henne, men vi har ju skype :D
Sovgott

RSS 2.0