cheesecake!!

Oj så mätt jag är!! Nyss kommit hem från världens mysiga fika med lollo, lätt mitt nya favvo-fik! (: vi gick till ett ställe på lilla torg som heter Pronto. Det ligger typ lite i skymundan av alla andra lite större fik och restauranger men lollo hade vatt där och menade att de har typ världens godaste cheesecake så då får man ju prova på det hela ^^. och jag blev inte besviken!! Så god den var. Men bästa av allt var ju att sitta i nästan tre timmar och snacka med lollo. Tiden bara flyger iväg när man har trevligt. Satt och snackade om allt mellan himmel och jord, vad som hänt i veckan, vad som händer i veckan, vad för planer vi har framöver tillsammans m.m m.m. Nu blir det en mysig söndagkväll, är dock väldigt trött och mätt så jag kunde gå och lägga mig redan nu :P hehe fast får väl stanna uppe ett tag till, få lite plugg eller liknande gjort.Jag käkade en pecan cheesecake, mumma!

Morgon i stugan

Vilken mysig kväll det blev igår! När Anna hade kommit drog vi och handlade lite till kvällen, det bjöds på curry kyckling med en supergod sallad därefter kladdkaka, och gott vad det må ni tro!! Såg lite film också och snackade. Himla mysigt hade vi iallafall. Idag blir det gymmet som gäller först och sedan försöka mig på att plugga lite, dock är det inte det lättaste när jag inte har mina böcker ännu.. Det blir lixom att göra prov utan att ha pluggat och hur lätt är det på en skala? inte det lättaste enligt mig. Och sakerna jag ska ladda ner fungerar inte för jag har inte windows.. suck. ibland kan mac vara lite jobbigt, ska se om pappa kan hjälpa mig. Sedan bär det av till stan för att ficka med bästa Lollo och sedan får vi se vad kvällen bjuder på för mys med mammsen och pappsen, iallafall skype med Liz, det ser jag fram emot! :) Ha en bra söndag. tjosan

Comeback??

Ja, e de dags att göra det kanske? Jag har ju gjort lite av en comeback i mitt humör, trots att jag fortfarande "lider" av lite humörssvägningar XD haha. Fast det är ju bara jag som kan kontrollera dem :P Iallafall så har det ju gått, vad blir det nu, tre veckor sen jag kom hem tror jag det blir nu. Jag exakt tre veckor blir det. Jag går till sjukgymnast var vecka och får nya övningar, fast jag måste göra övningarna var dag, och sedan bygger vi lixom på nya övningar hela tiden. Det fungerar väl ganska så bra ändå måste jag säga, dock ska jag inte till läkare förrän den 20 feb, lite lång väntan kan jag tycka men det finns inte så mycket jag kan göra åt det.

Annars har jag kommit tillbaka till verkligheten, först var jag lack för de, men nu har jag ändå det ganska bra om jag får säga det själv. Jag söker ganska mycket jobb, har börjat plugga deltid tyska, sökt en del vik-jobb på skolor. Planerar resa till Florida, träffa vänner etc. Jag menar, det är ju inte helt fel saker att se fram emot. Sen ikväll kommer Anna och hälsar på, massa mys där. Och sedan kommer ju Josse och våldgästar på trevligaste vis om några veckor. De ska bli sjukt kul de med! Ja, hade iallafall tänkt att jag kan kika in här lite från och till nu när jag ändå anser att jag har lite roligt att berätta ibland, och så får jag bli lite bättre med min kamera så det kan bli lite roliga foto ibland med. Vi får se. Ha en super lördag så hörs vi.

Hejdå!!

Hejdå!

2012

Hoj.

Ett nytt år har nu börjat och jag har hört ryckten om att i år nån gång i december ska jorden gå under, så då får man ju leva ut till det yttersta nu då ;) haha. Iallfall Så hade jag ett super nyår. Mamma pappa Josse Ninni och Bernt kom hit och tillsammans med dem gick jag och Luke och käkade på Dorfstadl efter en mysig fördrink på deras hotel. Maten var supergod och fanns massor av den. Jag mamma Ninni och Josse delade på någon grillplatte, men massa olika köttbitar goda såser och rotfrukter, trodde min magen skulle spricka, men det gjorde den inte så de vart ju tur :P. Därefter gick vi ner till baren och där bjöds det på aperol härlig musik och dans såklart. Och ja, jag dansade på ett ben, men ska ärligt säga att mitt knä har mått bättre, men jag menar hur många gånger om året firar man nyår?? Så så fick det bli. Och självklart gick vi ut och kikade på fyrverkerierna vid tolvslaget. Runt fyra tiden trillade jag och josse ner i sängen efter ett sjukt långt skrattanfall, uppsi. En super kväll helt enkelt!

Igår mådde man bättre än förtjänat, och de uppskattas! När de andra var ute och åkte skidor så fixade och donade jag lite här hemma, behöver typ städas dagligen hos oss :P haha. Vid lunchtid drog jag upp till skidskolan och träffade luke och när hans lunch var slut så kom resten av folket och umgicks med mig. Slutade skiddagen (dock ingen skiddag för mig, men kallar det för skiddag ändå :P ) med lite afterski, dock inte länge för satt och halvsov. På kvällen gick jag ut och käkade med mamma pappa josse ninni och bernt, det var en intressant upplevelse måste jag säga. Först så får alla in sina pizzor utom josse och ninni, och så hade vi beställt sallad som vi inte fick in, men 15-20 min senare kommer den maten och då har ju min pizza hunnit bli kall. Och sedan hittar pappa glas i sin sallad och så skyller de det på oss och sedan hotar de mig att jag ska bli av med jobbet och jag sprider dåligt ryckte om dem. Och det dåliga rycktet var att vi hittade glas i maten. Jag menar kom igen, nån måtta får det vara. Och dessutom hotade han med att ringa polisen, och vi bara gör de, och så menade han till mig, du var skidlärare va?! det kommer sluta illa för dig om jag ringer polisen nu. Och vad skulle de säga till polisen, de hittade glas i maten och nu skyller de på oss. De skulle säkert gått hem bra, tror ni inte?! Iallafall så vågade han inte ringa polisen, sjuka människor. Så om ni åker till Fiss och ska ut och käka, håller er borta från Doce Vita(!!!)

Nu kommer Luke snart hit och ska käka lunch och efter det ska jag dra till Serfaus och käka lunch med mammsen och pappsen :). Ha en trevlig dag.

RSS 2.0