Ny Design!

Kan tacka josse för det! Över fin design om jag får säga det själv ^^ Super duper tack!!

Det händer så mycket här att jag hinner knappt uppdatera, men ska verkligen försöka så mycket jag kan. Vet knappt vart jag ska börja, men jag har iallafall varit ledig denna veckan och då blev vi erbjudna att få gå på träning, det var jättekul! Vi åkte lössnö, pist och mycket kortsvängar vilket jag verkligen behövde. Det blev dock en förmiddags jobb, K5 privat dansk. Hur härligt som helst.

I torsdags var en av de värsta dagarna i pisten. Det regnade nere i nere i byn och om du kom tillräckligt högt upp så snöade. Det var blött och kallt och pisten var som offpist. Jag skulle egentligen ha min k5 igen, fast de kom inte. Lite bull, men jag bestämde mig då för att följa med ut på träningen. Har aldrig kämpat så mycket, man ska nämligen ha balans på skidorna när man åker i lössnö vilket man inte ska ha när man åker i pisten, men som jag skrev så fanns det ingen pist. Jag kämpade som en gnu på förmiddagen sen åkte jag hem gjorde kaiserschmarren med Dori och sen såg vi på Shutter Island, det var en underlig film måste jag säga.

I fredags provade jag nya skidor också, det var en upplevelse, en bra sådan. Först kunde jag inte hantera dem alls, men efter ett tag vande jag mig och de var överbra! Provade nya skidor idag också, Fischer idag och Head i fredags. Fischerna var mer slalom skidor och Head skidorna var allround-carvings, det lutar mot headskidorna.

Igår var det också utgång, det var överkul! Jag och Dori dansade hela natten och gick hem med sår under fötterna XD haha kanske inte riktigt med kul hade vi!

Imorgon hoppas jag på att jag får jobba, men just nu har jag inte fått något.. Det är litta kasst, men drar dit imorgon och hoppas jag får nått! Annars blir det bara film ikväll, har till och med köpt popcorn^^

Over and out

Möjliga nya skidor, I hope!

Kommentarer
Postat av: jusefin

Åh, det låter som att du har så himla kul! Jag är riktigt avundsjuk på dig :(Grymt att du är så nöjd! :D

2011-01-16 @ 12:19:34
URL: http://jusefinlouice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0