13 Mars, dock ingen fredag

Vilket är tur, ingen otur idag alltså. Men jag och josse har kommit på att nästa månad är det faktiskt fredagen den 13 spännande?!?

Så, jag har haft massa skoj den senaste veckan. I onsdags efter jobb så åkte jag och hämtade Luke och vi hade ett par supermysiga dagar tillsammans, strosade runt i malmö, satt på mysigaste fiket, tog även med honom till gymmet där jag tränar, han kom fram till att det är inte värt att skada sig, det är för jobbigt. Ni ska bara veta :P I fredags åkte mamma och pappa till götet och jag och luke hade en mysig middag med hemmagjorda vårrullar, jätteräkor och mangosallad, mumma säger ja bara!!

I lördags var det dock dags att säga hejdå.. alltid lika jobbigt. Sedan var det att åka hem till hjärup där lollo redan var i full rulle med att laga mat inför kvällen och jag joinande det hela. Vi höll på konstant i drygt tre timmar. Men maten blev himlans god och efterrätten lika så! Kvällen var även mycket lyckad och när det var dags så drog alla in till malmö och jag Adam Lucy och Linnea drog till KB och dansade rumporna av oss till stängning, sjukt kul! Tack för en underbar kväll allihopa!! :D

I söndags var ju underbara städdag då ju.. aja, den dagen glömmer vi fort XD haha. Igår jobbade jag och sedan drog jag till Lund och fick provjobba på ett ställe där, hoppas det gick bra. Hade iallafall överkul!! Trevligt folk, roligt jobb och kunderna var alla trevliga, kan det bli bättre? Nu får jag hoppas det går vägen ^^!

Idag var det tungt att jobba, jag ville inte gå upp. Men sedan slog det mig, bara idag och sedan en dag till och sedan.. dam dam dam. DÅ ÄR DET USA!!! Det ska bli så underbart kul! Träffa systeryster, chilla i solen och njuta av livet, ja det ska jag göra!! Och jag blir alldeles glad i magen när jag tänker på det, bara två dagar kvar!! tjohoooo

Ikväll ska jag simma också, skojskoj :)

Ha de gött!!

(Skulle lagt upp en bild på vart vi ska på i florida, men nu vill det inte funka, ni kan själva kika om ni vill: http://oceanmanor.com/v2/)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0