29.03.12

Har inte mycket tid så det blir ett snabbt hej. Har det fortfarande superbra! Nu har Jeremy dessutom kommit, massa skoj :) Idag var det shopping, frozen youghurt, stadium steps, chipotle och snart ska jag träffa jossan :) Vi har dessutom hunnit se the hunger games och den var superbra! Och solen skiner så imorgon ska jag och jeremy pressa ;) hehe. Nu blir det en dusch innan jag drar till jossan :) men ni får ha det gött, Det ska jag iallafall!!! :D
Ja!! den var bra!!!

En tjusig drink jag och steph lyckades fixa till ^^

Soligt har vi de :)



Nära till stranden :) (tagen från vår balkong)

Katy, Jag, Liz och Wernica

Florida

Nu är vi här!! Kom hit igår och efter lite om och men bor vi nu på ett fint hotel med trevlig personal och precis vid stranden:) dagen har tillbringats (ej spenderats;) ) på stranden och det kommer vi nog göra var dag! Självklart den traditionella brännan första dagen men jag smorde in mig med 15 så jag var ordentlig ;)

Precis har jag käkat massa god tacos och för tillfället har vi alla sex matkoma haha.

Ser iallafall ut som vi kommer få massa bra väder denna veckan! :D (förbaskade blogg appen vill nt ladda upp bilder :( )


13 Mars, dock ingen fredag

Vilket är tur, ingen otur idag alltså. Men jag och josse har kommit på att nästa månad är det faktiskt fredagen den 13 spännande?!?

Så, jag har haft massa skoj den senaste veckan. I onsdags efter jobb så åkte jag och hämtade Luke och vi hade ett par supermysiga dagar tillsammans, strosade runt i malmö, satt på mysigaste fiket, tog även med honom till gymmet där jag tränar, han kom fram till att det är inte värt att skada sig, det är för jobbigt. Ni ska bara veta :P I fredags åkte mamma och pappa till götet och jag och luke hade en mysig middag med hemmagjorda vårrullar, jätteräkor och mangosallad, mumma säger ja bara!!

I lördags var det dock dags att säga hejdå.. alltid lika jobbigt. Sedan var det att åka hem till hjärup där lollo redan var i full rulle med att laga mat inför kvällen och jag joinande det hela. Vi höll på konstant i drygt tre timmar. Men maten blev himlans god och efterrätten lika så! Kvällen var även mycket lyckad och när det var dags så drog alla in till malmö och jag Adam Lucy och Linnea drog till KB och dansade rumporna av oss till stängning, sjukt kul! Tack för en underbar kväll allihopa!! :D

I söndags var ju underbara städdag då ju.. aja, den dagen glömmer vi fort XD haha. Igår jobbade jag och sedan drog jag till Lund och fick provjobba på ett ställe där, hoppas det gick bra. Hade iallafall överkul!! Trevligt folk, roligt jobb och kunderna var alla trevliga, kan det bli bättre? Nu får jag hoppas det går vägen ^^!

Idag var det tungt att jobba, jag ville inte gå upp. Men sedan slog det mig, bara idag och sedan en dag till och sedan.. dam dam dam. DÅ ÄR DET USA!!! Det ska bli så underbart kul! Träffa systeryster, chilla i solen och njuta av livet, ja det ska jag göra!! Och jag blir alldeles glad i magen när jag tänker på det, bara två dagar kvar!! tjohoooo

Ikväll ska jag simma också, skojskoj :)

Ha de gött!!

(Skulle lagt upp en bild på vart vi ska på i florida, men nu vill det inte funka, ni kan själva kika om ni vill: http://oceanmanor.com/v2/)


Idag är ingen vanlig dag...

För jag fyller 22, och det gör man ju inte var dag ^^ Och det gör massa andra också i min närhet, inte fyller de 22 kanske, men de fyller år (: grattis till er med!!

Jag ska ha en underbar dag, efter jobb så ska jag hämta Luke och sedan blir det god middag ikväll :) mumms!!

Vår!!

Idag blev det fika i solen med Lollo, men vi var långt ifrån de enda som ville sitta på en mysig uteservering idag kan jag tala om. Vi köpte istället med oss lite och satte oss på stortorget i Malmö och njöt av solen , härligt !! Annars då, jo jag solade idag och varit på gymmet, dock bara lungt för jag var för lat ^^

Igår var jag ute med Adam på lite sen afterwork, vi satt och mös med ett glas vitt, jag iallafall, han tog ju öl, manligt ;) haha. Och så är saker och ting bokade till Florida!! helt underbart, längtar galet mycket!

Hela veckan har varit bra, imorgon blir det lite mini födelsedag med middag med mormor och morfar och mamma och pappa och sedan på onsdag är det den riktiga födelsedagen skojskoj :)

Nej jag har egentligen inget att säga så jag bara babblar, slut med de. Hejdå :)


snart igen, brännda och fina ;)

RSS 2.0