Vecka 9

Japps, det är vad det e. Och varför vet jag det? jo för jag jobbar ju i skolan och då har man koll på veckorna, andra har bara koll på datum, som jag också brukade ha ^^ Just nu är jag en hel vecka på Kunskap i Lund, jobbar för en superhärlig klass, fast de kan göra mig lite arg ibland och att i slutet av dagen är jag helt slut så ser jag ändå fram emot att komma till jobbet, och det är faktiskt en härlig känsla! Så jag är superglad att jag har jobb hela denna veckan!

Annars har jag faktiskt  en del att göra denna vecka; fikat med Lucy, Ska fika med Lollo, Sjukgymnasten, På föreläsning, Och på fredag är tankarna på afterwork. Och på söndag ska vi fira mig lite, för jag fyller ju faktiskt år på onsdag, otroligt att tiden går så fort, men så är det faktiskt! Ja, jag är väl nöjd med saker och ting fast det känns som nån har släppt nått tungt i mitt huvud, blir en tidig kväll idag misstänker jag! Nej, nu måste jag sätta igång med mina underbara övningar :P aja, de e ju bara att Do It, right ?! ;)

Och just de, vill även påminna er med månadslön, ni jobbade gratis idag. Tänkt på de ;)? hihi

Ha de


Aj..

Oj så ont man kan ha i kroppen då :P Sitter just nu och pluggar, eller rättar sagt satt och pluggade, tar en liten paus innan jag drar igång igen. Men så konstigt är det nog inte att jag har lite ont, för i onsdags fick jag för första gången sedan olyckan springa!!! Så galet skoj! Fast sedan så är det ju de här med att springa rätt, ja. Det är ju inte bara att springa längre, nu måste jag tänka helt mycket "inte sätta i hälen" etc. Men man får ju vara glad för det lilla ;) hehe. Iallafall så gick jag ju då till gymmet igår för jag ville ju springa igen, får dock bara hålla på i ca 15 min, but what can you do. Så imorrse så skulle jag följa med mamma på Body Balance, vilket går i stapeln av 06.45 inte illa att va uppe då måste jag erkänna ;). Dock gick det inte så bra för mig, för mycket böjningar och vridningar av knät så istället valde jag att gå och gymma och göra mina övningar, och de finns ett par benövningar jag fått som helt enkelt ta kål på mig!! De är helt enkelt inte nådiga, men jag tänker om jag gör dem blir det ju bättre efter ett tag, men just nu gillar inte mina ben mig :P haha illailla.

Idag ska jag annars fika med Jessi, ska bli supermysigt! Imorgon får vi se vad dagen har att bjuda på, säkert något trevligt. Det är ju ändå helg! Puss och kram
Ibland är Mac inte den bästa datorn, t.ex. när den inte stöjder programmet som man behöver för att kunna plugga. Men då har man ju turen att pappa laddat ner windows till datorn i köket, men ändå skriver jag ju på min dator. Då blir det att man sitter så här snyggt och pluggar XD bättre brödlös än rådlös right ?! ;)

Ny vecka, nya tag?

Igår kom mamma och pappa hem, kul att ha dem hemma igen ! :D och fick dessutom lite trevliga presenter i form av rött läppstift (wiiie, har ju lyckats slarva bort det jag hade och nu äntligen ett nytt, glad blev jag!!) och trevligheter från victoria secret, inte helt fel må jag säga. Sedan fick jag höra om hur de haft det, och allt lät super. Längtar massa tills jag åker över om några veckor, ska bli så galet skoj att få träffa liz igen! :D

Igår var jag också hos läkaren ang. knät. det gick som de gick. och sedan försökte jag plugga lite, men av någon anledning så mår jag piss. När jag kom hem från läkaren igår sov jag i två timmar för jag var så trött och sedan gick jag och la mig tidigt för att må bättre idag, gör jag det?? nope, huvudet värker, och har gjort det de senaste dagarna, mår illa och halsen gör ont från och till, och känner mig bara allmänt hängig, inte kul när jag har planerat att plugga en massa denna veckan, och gå på gymmet. Vad ska man göra lixom? när jag bestämt mig för något måste jag typ göra det, men kanske borde stanna innen och bli frisk? gaah, jag hatar detta. Kan man inte bara vara imun mot sånt här mög va??

Nej nu blir det plugg!!

en vecka senare

Nu har det gått en vecka sedan mamma och pappa drog till USA för att kolla när liz har simmat Big East, det har gått väldigt bra för henne! Har inte hållt mig allt för updaterad, för jag har ingen hemsida att kika in på :/. Men mamma och pappa kommer ju hem imorgon och då får jag reda på allt ju! Och jag vet redan att hon vann 50 fr vann IGEN!!! wiie!!

Så denna veckan jag har haft hur roligt som helst faktiskt. I söndags var ju lollo här och vi lagade super god mat! Tapas blev det med massa goda saker. Sedan kollade vi på massa sex and the city och även lite på filip och fredrik, vilket var sjukt roligt! ^^ På måndag var det inget jobb utan jag var hemma och sedan kom Adam och hälsade på och på kvällen kom Anna. Sedan har Anna bott hos mig fram tills i fredags. Det har verkligen varit supermysigt och saknar henne redan massor, har blivi helt van att ha henne hos mig och nu e hon i Österrike... tomt.. I fredags kom Josse hit och vi har haft en superskoj och mysig helf. I fredags var det bara mys med Tacos och film och igår var det först hem till mormor och morfar där det bjöds på semla, sedan drog vi till stan och josse shoppade loss, massa massa fina saker blidde det!! Sedan köpte vi lite mat och sånt också för kvällen, då vi hade en mysig middag innan vi drog in till Malmö och Emilia, där det var lite förfest och annat skojigt. Sedan blev kvällen lite knasig och massa roligt hade vi ^^ hihi

Nu sitter jag här hemma och har faktiskt fått ganska så mycket gjort idag, dock inget plugg än, får se om jag orkar de ^^ är ju ändå ledig hela nästa vecka för det är skollov vilket innebär att de inte behöver en vik. :P men jag har faktiskt jobbat hela veckan som gick (utom måndag då) på kunskapsskolan i lund, och det var jätteroligt!!! Längtar redan att få jobba där igen, vilket jag kommer göra hela vecka 9 också. Ändå härligt när man har ett jobb man verkligen tycker är skoj!


mysigt att vänta på bussen?? hmm..

Resor

Jag har som tidigare berättat redan bokat resa till USA för den 16 mars till den 1 april, och igår bokade jag ännu en resa till usa i juni. och varför gjorde jag de kan man ju undra ?! joo, för att då tar Liz examen!!! Det ska bli så galet skoj att få åka till henne snart, för det är inte så långt tid. Idag stack iallafall mamma och pappa iväg till usa för att se när liz simmar big east, viktigt viktigt och jag är också lite nervis för man vill ju att det ska gå bra!! Så jag körde dem till tåget imorrse.

Ikväll kommer lollo hit och vi ska självklart kolla på kontoret som har permiär idag!! ett måste att se ändå, verkar skoj ^^

ha en härlig söndag!!


massa sol, bad och annat skoj väntar i florida, precis som det var i Australien :)

för två år sen, senast jag var hos liz, allt för länge sedan!!

Seg vecka!!

Verkligen en bra beskrivning på vad jag har!! Ska nog ta mig ännu en tupplur, nattinatti.

Morotskaka

Efter en hel dags plugg, och övningarna är också gjorda, så drar jag nu iväg till Lollo för att käka morotskaka. Marcello och hon ska nämligen ha morotskakstävnling idag, och så blidde man inbjuden. Mumma på den!!



Stude??

Japp, nu har mina böcker då kommit, skönt är det! Men väntar fortfarande på en och då kan jag rätta det jag gör nu, wiie :P haha. Så ja, nu gäller det att ta igen det jag missat, kan ju behövas, så man känner sig som en liten stude igen, plugg plugg plugg är det som gäller, och jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag tycker faktiskt det är ganska skoj, lite nördvarning kanske?? Men de måste ju vara bra. När det är såhär i halvfart så är det ju ganska chill måste jag ju erkänna.

I torsdags var iallafall en bra dag! Gick upp tidigt som vanligt men det blidde inget telefonsamtal så jag satte mig och pluggade istället. Men strax efter elva så ringde dem från hjärupsskola och frågade om jag kunde komma in för förskoleklassen, och det är ju klart man kan. Så snabbt klä på sig och sedan drog jag iväg och jobbade i tre timmar, de var snälla och söta barn. Fick till och med ett par teckningar med mig hem, och jag är så att när jag får något från barn som jag vet de ritat till just mig så kan jag inte slänga det. Och man kan ju säga att jag samlat på mig en del under två säsonger som skidlärare och dessutom ett par månade som vikarie på dagis också, men de e skoj att spara, eller ?!? tycker det iallafall. Det sötaste hittills måste ändå varit när jag fick en lapp av en tjej i Australien som hade skrivit en liten lapp till mig och lämnat till kontoret där hon skrev "To Sofie. thank you very much for being my teacher I had lots of fun and lurnt alot thanks again. from Porscha" Det värmer att få sånt ^^ som sagt jag är lite blödig för sånt så jag kan inte förmå mig till att slänga det XD. Ialllafall när jag jobbat klar drog jag hem fort och sedan bar det av till Malmö och IMC, skulle till sjukgymnasten. Fick en ny övning och jag har fortfarande ont i hela kroppen, XD haha men det ger mig en fast kropp iallafall ^^. När jag var klar tog jag bussen till Lucy och vi lagade en supergod kyckling wok och till efterrätt blidde det chokladfondant med glass och varma hallon, det var så galet gott alltihop ! Sedan hann vi såklart med en massa snack och en film på köpet, inte dåligt måste jag säga ;)


Igår blev det träning och plugg och på kvällen käkade vi skaldjur. Det är såååå gott!!! Räkor och havskräftor, gillar inte de andra kräftorna, ska det vara ska det vara havs helt enkelt! Ikväll blir det gäster från Åkarp och Lund som kommer på besök och det blir trevligt (: Annars har jag bara pluggat idag, eller just det, jag hann iväg till studio S och meddo också. Ganska så skönt att få sola lite när det e så sjukt kallt ute må jag säga.


Som sagt har det blivit en del, trots att jag bara sparat de viktiga ^^

och just de, har hittat världens bästa hemsida också med snyggaste kläder!! Bara att rekommendera: http://www.kandeeshop.se/sv/

Flygande start

Det är det minsta man kan säga om vad jag fick igår :P Gick upp som vanligt vid sju för att se om jag får något samtal, men icke så började plugga lite. Sen vid tio över åtta ringde dem från en skola i Lund och frågade om jag kunde komma in och jobba. Så efter att ha suttit i pyjamas så satt jag färdig och på väg till jobb tjugo minuter senare, ändå lite imponerande om jag får säga det själv XD haha.

Det gick bra iallafall, mellanstadiet var det som gällde och det var roligt att prova på det också. Sedan vid lunchen träffade jag Adam, alltid trevligt, och så fick vi tårta, inte dåligt må jag säga. Sedan drog jag hem vid två tiden och pluggade på. Så ja, en vanlig dag helt enkelt. Får se vad denna dagen har att bjuda på. Vet dock att det blir ett möte med Lucy ikväll, ska bli skoj!

RSS 2.0