Varför så trött?

Mitt huvud är tungt och trött som få är jag, ligger och chillar här efter jobb. Det är så galet mycket ungar i JW denna veckan, tydligen 30% billigare denna veckan, så under lunchen så har vi inte ens någonstans att sitta (skidlärarna då) så vi måste stå och käka, haha, illa på den. Och sen när man går till bordet och ungarna sitter och slår varandra så är det lite to much bara, jag har börjat sluta bry mig allt för mycket dock. Pallar inte skrika och skälla på den, vill de banka på varandra så gör det, men då får de räkna med att det bankas tillbaka, if you give it, you get it! Idag var det iallafall raceday, vilket underlättar vad man ska hitta på under dagen, det är härligt. Sedan var de då lunch med ungarna och skidåkning på eftermiddagen med prisutdelning efteråt. Så det var en vanlig dag helt enkelt, inte speciellt. Det är så mina flesta dagar ser ut, och det känns inte så intressant att skirva om dem, därför har jag uppdaterat så dåligt XD

Så ikväll är det nån liten fest på fryers som vi nog ska dra ut på, jag menar det är max 2 min gång för att komma dit så det går ju inte riktigt att säga nej ^^ hehe. ska bli skoj. Hoppas ni får en trevlig dag, nu ska jag snart komma igång med mina övningar, oh yes! Var faktiskt i gymmet igår igen och sprang, kändes härligt att komma igång ordentlig igen förra veckan var ju lite halvdan.

Träning med Kalas (ett par timmar försenat)

Igår var en snöig dag i början men klarnade upp mot eftermiddagen. Det var även helt galet mycket barn vid lunch! Det fanns inte ens plats för oss skidlärare att sitta ner och käka vår lunch, vi var tvugna att stå, inte ideal måste jag erkänna. Men jag hade en full dags jobb så det var bra :)! Efter jobb hade vi träning, jag gjorde världens krasch och efter det åkte jag jättedåligt så de var inget roligt idag.. :( Efter det gick vi iallafall till cock and bull, tog en dricka och åt lite födelsedagstårta för Gemma och snackade, det var trevligt (: Dagen avslutades med en sallad i sängen och James Bond, dock inte hela för jag var så galet trött så jag somnade och då stänger luke filmen ^^ hehe. Jag börjar bli som mamma, somnar när jag kollar på film XD haha. Så från och med nu ska jag sluta klaga på henne när hon somnar när vi kollar på film ;) försöka iallafall haha. Nu väntar jobb, drar om 5 min, nio ungar som kommer tillbaka idag iallafall, och vädret är varmt! Kan inte sticka understolen att våren är påväg med stormsteg här, hoppas att vi kan få behålla snön tre veckor till !!!!

Ha en underbar dag! (:
Ni får leva med en sne bild, men såhär ser det ut utanför mitt fönster just precis nu ^^

Sista Stammtisch

Idag är det den sista söndagen med stammtisch, ska bli skoj att dra dit. Samtidigt fattar man verkligen att säsongen börjar dra mot sitt slut, jag har typ 3-4 veckor kvar som skidlärare här. Hur sjukt är inte det? Tiden går så galet fort att man knappt hänger med. Aja, jag har iallafall superskoj här och ska ha ett par mycket roliga sista veckor. Dessutom så börjar man planera skidskolefesten, det är tema "vad ville du bli när du blev stor innan du blev skidlärare?" Jag vet redan vad jag ska klä ut mig till, behöver bara hitta någon som kan låna mig en solhatt ^^ Ok, ni får ha en mysig söndag och jag ska ha en bra kväll. Ni kanske har lite söndagsångest för ni börjar jobba imon? Jag däremot jobbar varje dag så jag har inget som heter söndagsångest längre, vilket jag uppskattar väldigt mycket. För bara för du jobbar betyder det inte att du kan gå ut och ha skoj med dina vänner på kvällen, det gäller bara att var uppe pigg och vaken när du börjar jobba, easy as a charm ^^ Det är verkligen världens bästa jobb att jobba som skidlärare ;)

Blond?

Så idag frågade en av mina skolgruppsungar om jag ansåg mig vara blod eller brunett, och jag svarade såklart brunett. Fick då starka protester som menade att jag var blond, jag är väl inte blond? Har aldrig förr blivit misstagen för att vara blond, men som man säger "it's a first time for everything" haha.
Så idag har varit en varm dag precis som igår. Brände mig i ansiktet igår, ajajaj. Men idag glömde jag INTE skoskyddet, men mitt ansikte bränner ändå XD haha. well what can you do? Hade iallafall superskoj igår kväll när vi hade engelsk festen. Började med lite mat, bjöds på te och kakor, ost med lök och ost med ananas (ost med lök var ganska mumma, med med ananas??), mashed peas (det var supergott tyckte jag) och fish and chips (inte så gott, kom fram till att fiskpinnar smakar typ som fiskbullar, urk). Sedan hade vi en tävling där vi skulle gissa vad olika slag uttryck på engelska betydde egentligen, vi vann såklart hehe ;). Kvällen drog sedan vidare till The Man och massa trevligt folk och snack, spelade till och med table football med Adam, dock vann vi inte, men fick ihop ett och annat mål, inte illa tyckte jag ^^ Ikväll tänkte vi ha pannkakskalas, det förtjänar vi hehe.
Träffade på lite vänner påväg hem från jobb ^^

Snön smälter sakta men säkert, nu måste jag till och med gå lite för att komma hem XD

22.08.11

Oj vilken dag, började 8.30 och kom hem vid femtiden. Det kanske inte är en så lång jobbdag, men för mig är det väldigt länge ^^ dock jobbade jag bara till ett. Men saken var den att jag hade min första lektion, skolgrupp, från 8.30-10 sedan direkt efter det mellan 10-13 hade jag min privat-familj och sedan lunch i 20 min, line up, väntade där i närmare en timme, dock fick vi inget för FEX slutade gå :P. Så vi åkte skidor istället, det var någon snubbe här som tränade oss om vi ville så vi hänkade det. Sjukt kul! Så trots endast 4,5 h jobb så har det varit en lång dag. Skulle behöva en låååång vila nu. Det finns det tyvärr ingen tid till för om ca 1,5 h så måste vi vara nere vid High Plains, det är engelskkväll och jugnight på the man, och imon har jag skolgrupp 8.30 igen, go sofie!! haha. iallafall, jag hinner en power nap på 15 min så den ska jag ta! ha de gött!

Liten fredags Update

Ögonlocken är tunga, halsen vill att jag bara ska dricka mjölk och äta glass, har gått och blivit litta sjuk. Men det ska vi försöka ändra på. Ikväll är det kalasfirande för en kille som heter Tom, men Luke får gå dit och representera oss båda, för jag måste verkligen bli kry igen. Imon väntar en tre timmars privatlektion mellan nio till tolv och sedan har jag skolgrupp hela nästa vecka mellan 8.30 -10.00 vilket innebär att jag kommer få 1,5 timmars extra jobb varje dag, vilket gillas starkt! Kanske inte kommer uppskatta det när jag går upp på morgonen, men när lönen kommer i början på veckan därefter blir det fina fisken ;) haha. Hela denna veckan har jag varit i Snowclub, har gått bra. Lite söliga ungar ibland, ska bli skönt att få en pause från småbarnen igen. Men en vecka med dem är alldeles lagom tycker jag. Så annars rullar livet på som vanligt här i Falls, har börjat bli varmare och ska bli varmare nästa vecka med, våren är på väg kan man lugnt säga. Men så länge jag får jobb är jag nöjd och glad ^^ Hur är det hemma nu? Fortfarande sommar eller närmar sig hösten med stormsteg? Lite knas att tänka att hösten är på väg där hemma och våren är på väg hit. Och om bara ca en månad så kommer jag ligga på stranden och steka i solen, känn på den ;)

Så denna helgen är inget speciellt planerat förutom att bli kry igen, och självklar få ihop ett snack med mamma och pappa! Några trevliga planer för er helg ? Malmöfestivalen börjar ju nu. Kollade in schemat och såg att det var massa bra musik som skulle spelas, men jag blev inte riktigt besviken förrän jag såg att The Ark ska spela nästa fredag.. hårt att missa.. XD Ha en underbar helg!

saknad familj!! <3

Oräkneligt..

Ibland blir jag så frustrerad på hur saker och ting blir när man planerar dem till att bli bra. Så idag vaknade vi till ösregn vilket ofta innebär mindre jobb då inte alla ser nöjet i att åka skidor i ösregn, undra varför? :P iallafall så resulterade det i att det inte blev nått jobb på morgonen för mig, tillbringade den med att hjälpa Cass att baka muffins istället, så det var inte helt fel ^^ Sedan var jag tillbaka på line up klockan 12 för att se om jag hade bättre lycka då, men det blidde inget så stack ner till gymmet istället. Så planen var att jag skulle motionera i ca en timme och sedan ta liften upp och vara på line up igen till 13.20. Men när klockan är strax efter ett så får jag ett sms om att det är windhold vilket betyder att liftarna stängs för att det är för blåsigt. Så jag ska hinna klä mig och ta mig till Village Bowl på ca 15 min vilket är i princip omöjligt. Så jag ringer luke och frågar om han kan säga till dem att jag inte kommer till line up, skulle ju förmodligen ändå inte få nått jobb så de var strunt samma. Men så får jag veta att jag är satt på en privat och jag har ingen chans i världen att hinna upp till den så jag måste ge den till någon annan. Oh som jag hatar windhold, om det inte varit så hade jag hunnit upp, fått iallafall 2 h jobb idag och hunnit det andra, istället blide det inget jobb idag vilket inte är ideal för tillfället.. Blir så lack på mig själv, men jag vet att det inte var mitt fel, men det är störigt!! Så ja, jag ogillar starkt när sådant händer. Vem håller med mig?

Ledig dag, mot alla odds

Oj så trött jag är nu. Nyss hemkommen från gymmet, lite stolt för jag lyckades ändå samla ihop 6,4km, ganska nöjd ^^. Idag på jobb var det snowclub som gällde, carpet crew vilket innebär helt nybörjare, en del började grät ganska mycket men jag hade inte helt lust med sånt idag så la all min koncentration på de barnen som verkligen försökte och mindre energi på de som grät. Jag menar, det är ju inte mer än rätt väl?! Och jag har en hel vecka att se fram emot i snowculb, tjohooo… haha well, får i alla fall bra betalt därifrån och det behövs nu när vi planerar en awesome resa!

Idag på gymmet var det bara jag och en annan snubbe, hur skönt som helst! Så vi snackade lite innan jag var tvungen att gå för att ta sista liften hem, så frågade han vart jag kom ifrån och ja, som vanligt blev han förvånad att jag kom från Sverige, har fått höra ganska många gånger att folk tror att jag kommer från Usa, Canada eller liknande, aldrig tror de Sverige. Haha, fast det är bra, för de betyder att jag inte har en ful svensk-accent på min engelska ^^.

Så igår, ledig dag!!! Så härligt det var! Så vi började dagen med scones, och oj va inte goda de blev.. första dagen med riktigt god frukost så blev den inte god, aja, så kan det bli. Sedan tog vi bilen ner till Albury där vi gick på bio, Harry Potter. Så nu har jag sett den också :D wiie, den var väldigt bra, men nu vill jag se först och andra delen på en och samma gång J Därefter gick vi och handlade mat, det tog sin lilla tid den med, och nu har vi ett superbra kylskåp, om jag får säga det själv ^^ sedan gick vi och käkade på en liten mysig brittisk pub, åt nån mexikans kyckling, var supersupgen på mexikans så massa gott ! Vi var väl hemma vid niotiden drog ut på en öl med lite folk och sov sött därefter, en bra dag helt enkelt ! ^^

På väg ner


Vacker sikt från bilen :)


Lunchpaus...


på nått mumsigt café


Så exalterad var jag för Harry Potter!!


snygga som få i våra briller ;) haha


Dinnertime


En dag senare (:

Vet att jag är galet dålig på att uppdatera min blogg, men den lilla tiden som jag faktiskt har bra internet brukar jag snacka på skype. Så mina dagar innehåller jobb jobb jobb och sedan i mellan åt blir det lite festande med folk och massa skidåkning. Trivs verkligen bra här, alla är så trevliga, men man blir sjukt sliten att jobba dagligen. Förra veckan jobbade jag 40 timmar, det är fulltid, har aldrig jobbat så mycket på en vecka i hela mitt liv XD Jobbade galet mycket när jag var i Danmark också, men fick aldrig ihop 40 timmar. Dock har jag bara 10 min till jobb nu, och i Danmark var jag tvungen att tillbringa ca 1,5h på tåget.

Denna veckan är jag i Junior Workshop, mina barn är duktiga, fast det är en unge som gör mig lite lätt galen och han ska stanna ända till torsdag, iof är det bara två dagar kvar så det är inte så farligt faktiskt XD haha. Idag efter jobb hade vi träning, men vår riktiga tränare blev pååkt idag så vi åkte med Sam och Jack det var super skoj, inte så mkt snack mer åkning. Vi gjorde något som heter ”katt och mus”, man åker efter någon och man får inte stanna och den du åker efter ska helst vara bättre än dig så du kan pressa dig. Sam sa också till mig att han tyckte jag hade förbättrat mig mycket sedan förra säsongen, sånt är också kul att höra, jag menar jag ser inte mig själv åka så jag vet inte om jag förbättrar mig ^^

Så, jag har lite bra nyheter, på lördag är jag ledig. Ledig, vilket betyder att jag inte behöver gå upp på morgonen äta min sjukt tråkiga frukost sätta på mig pjäxorna och dra till jobb, jag kan sova ut lite äta frukost i lugn och ro och sedan ska vi åka ner till Albery. Vi ska handla mat och titta på Harry Potter, längtar massa! ^^ Annars, inget speciellt händer, har börjat planera resan som vi ska göra efter vi e klara här.

De var allt för denna gången, ha en bra dag :)

RSS 2.0