Världens-bästa-syster-priset!

Jag har varit så glad att jag gråtit av lycka två gånger i mitt liv. Den första gången var när jag överraskade Liz efter att jag kom hem från Tyskland, de va en helt sjuk känsla! Jag har aldrig känt så förr, att man är så glad att man börjar gråta. Ja, man måste nog ha varit med om de för att förstå vad jag menar. Men de va inte bara Liz och jag som gjorde de, Emma kunde inte heller hålla tillbaka tårarna ^^. Den andra gången var när jag tog studenten, och såg att Liz (!!!!!!!) va där. De va helt galet, jag hoppades att hon skulle komma, men jag förstod att det inte gick. Jag menar, hon var ju tvungen att göra sina finals, men jag hade hoppet uppe tills hon sa att hon hade frågat alla lärarna och de hade sagt ja, och sen kom matte läraren och sa nej. Och de som känner mig vet att jag inte har haft bästa turen med mattelärare, så detta bara bekräftade allt. Men så stod hon där, höll mitt plakat. Och Lollo visste allt, och hade fixat biljett till eftersläppet. Ja, jag bara sitter här och ler när jag tänker på allt.

Ja, men de är inte bara därför hon ska få priset för världens-bästa-syster. Förutom att göra mig så glad att jag gråter så ställer hon alltid upp för mig i alla lägen, stöttar mig och är allmänt bäst. Även värt att nämna att min bästa resa var till henne i USA!!!

TACK FÖR DU ÄR BÄST OCH ATT JAG FICK DIG SOM SYSTER <3

Här kommer en liten bildrush på oss:


Grekland -01

New York -08

100 års-fest för mamma och pappa -09

Min student -10


Det kommer... mera

Minns nån det programmet? Jag gör det knappt, men jag minns att jag tyckte de va skoj XD haha illa. Nej, jag orkar inte skriva så mycket just nu, men jag lovar att snart (idag eller imorgon) kommer det komma upp ett mycket bra inlägg, håll utsikt.

Over and out!

Avundsjuka...

Asså, de va nog länge sedan jag var så avundsjuk på någon som jag är på min kusin just nu!
Bilden talar för sig själv.

Well, min dag har varit superskön! Efter att ha haft en supermysig kväll igår som slutade med en Sofie och en Lucia i en stor röd soffan snackandes till två (sista tåget gick annars hade de nog kunnat hålla på ännu längre ) så gick jag inte upp förren halv elva idag. Åt en sen frukost tog det lugnt och fixade undan lite från gårdagen. Sedan bar det av till studio S och körde hårt med mig själv. De är så härligt att göra det en söndag! Bara få en avslutning på veckan som gott och starta på en ny, haha, egen terapi där :P men jag gillar de!

Sedan bar de av till Emelie, de var mysigt att träffa henne, och att se att de e inte bara jag som drar runt i mjukiskläder i ett stökigt rum på söndagar haha. Väl hemkommen så lagade ja lite mat och sedan snackade jag men Syster kollade lite tv och sen snackade jag med Conny. Sjukt kul att få höra från henne igen, de va så länge sedan, men hennes historier om knäppa människor som om sprunigt på i London är så galet roliga att man halvt dör av skratt.

Dock ser jag sjuukt mycket fram emot denna hösten/våren. Det är så härligt att ha saker som kan lysa upp när dagarna är mörka. Ska ju resa iväg till Paris och hälsa på Sophie snart, sedan dras de iväg till Österrike, sedan på något vis ska jag ta mig till USA i vår och sedan kanske ta en tripp till London också. Ändå ganska härliga saker!



Ett måste att se när man e Paris ju !
London!


En resa till Usa är inte fulländad om man inte får umgås med världens bästa syster och hennes roomie

Over and out, nu måste jag sova lite, ska jobba imorgon och då är det leverans som gäller...

Mysigt värre !

Denna veckan har jag jobbat gaaalet mkt :P Dessutom har min kamera åkt in på lagning :(, bull men de e bra att den fixas nu, hade varit sur om det hänt när jag stuckit iväg!

Ikväll kommer iallafall mina fina flickor hit och de blir mys med tacos och godis in mass, precis som de ska vara på en lördag! eller va säger ni?! Sedan så måste vi se The Notebook, Lollo har inte sett den. Och jag menar, den MÅSTE man ha sett! Sedan hoppas jag få snacka med syster-yster ikväll/natt också (:!



Ha de bäst!

Off I go

Nu ska jag iväg och gymma lite och sen ska jag luncha med tjejerna :) myyyys. Och sen ska jag jobba 18-22 förberedelse av rea på next, igen.. men de går nog fort, för vi har mycket att göra! Nej nu drar jag.
Auf Wiedersehen

Awesome day!

Idag var en mycket bra och ledig dag. Efter att ha gymmat på studio S (joggning och styrka), alltid bra att bränna lite fett innan frukosten! Sedan drog jag snabbt hem, duschade klädde mig och drog till stan för att käka frukost med Emelie. Dock var vi båda ganska shopping sugna så, vi drog till triangeln, så jag passade på att köpa två tröjor där. Men de Emelie ville ha fanns inte där så vi drog till nästa H&M. Där blev det en as snygg svart kort kjol med läder detaljer till mig, och en ny tröja, och en kjol till Emelie. Så vi var mycket nöjda med resultatet! :). Vi passade även på att ta en tidig lunch på Jensens, gaaa den maten e gaaalet god. Helt sjukt att den bara kosta 49 kr. De gillar vi!

Efter att ha varit hemma en timme, så drog jag till Lund och fikade med Adam, de va massa trevlig att träffa honom igen (: På eh träffade vi även Saga och Anna. En helt perfect day helt enkelt.

Tröja nr 1
Tröja nr 2

Who is Salt??

Nyss hemma från bio, såg who is salt. Den va helt ok ändå. Inget mot inception, men vilken film kan slå den?? Det finns iallafall en ny misson impossible, med en kvinna i huvudrollen. Inte illa! Nu väntar vi bara på uppföljaren, kanske kan heta This is Salt ??


Hilfe Bitte?

Ok, jag satt och tittade på de kläderna i collaget som jag hittade (och la upp i förra inlägget), jag har fastnat heeelt för denna klänningen!!! De står att den kommer från H&M ju,men kunde inte hitta den på deras hemsida eller nått :(. E de nån som vet om H&M säljer den??

LEDIG DAG!!

Hejsan Hoppsan!! :D
Jag e ledig idag, det är superskönt. Dock kan jag inte göra bara det jag vill (vilket är att gå på stan och uppdatera höstgarderoben), för det ska komma en sotare hit, han skulle komma klockan 12 idag, och jag vänta fortfarande. Illa! Jag vill ju sticka och gymma, för ikväll ska vi på bio och då vill man ju ha godis, och de får man inte om man inte tränat och förtjänat de. Hahaha illa med tvångstankar. Iallafall så är jag supersugen på att handla nya kläder, jag jobbar ju i en klädbutik var dag, så egentligen borde jag va trött på de, men man e ju inte mer än tjej ^^ Jag vill iallafall köpa kläder i kakhi färg, de e så sjukt snyggt! känner att det är höstens färg, vem håller med mig?? På Lördag tänker jag dock sticka in till stan (om jag hinner) hoppas jag hittar nått snyggt!!

Sjukt snygga kläder!!




Just nu sitter jag och gör inget typ, kollar lite på Life of Ryan. En massa bråk som egentligen är helt onödigt, känns som de e en vanlig sak :P Men jag tycker att livet e alldeles för kort för att slösa på bråk! Jag ska iallafall sluta upp med sånt trams ^^ haha.

Hoppas ni har en superdag, för det ska jag ha!!! (: (Sotaren va nyss här, jag e FRI!!)

Long time no seen

De va ju en hel vecka sen jag skrev, galet va tiden går fort! Men veckan har varit bra (: Jobbat en massa, såklart. Måndag Tisdag Onsdag Fredag, så har haft en ledig helg. Det är verkligen inte att underskatta! Jag ska uppskatta när jag får ett 8-16 jobb där jag inte behöver ta tåget i 2 timmar till jobb. Jag måste bara säga det, JAG HATAR SKÅNETRAFIKEN!!!!!!!!! det räcker inte med utropstecken på de!! Man betalar 2300kr i månaden för att kunna pendla, sen så får man inte den servicen man ska, de e sjukt dåligt!! t.ex. så var pappa tvungen att köra mig till malmö för att tågen på mellanstationerna kom inte pga. något fel någonstans. Mamma sa att de tydligen varit en undersökning som visade att skåningar överlag är mycket nöjda med Skånetrafiken, men jag lovar, om man frågar folk som pendlar dagligen så kommer de INTE vara nöjda. Vem håller med mig?
Igår var veckans mysigaste dag! Lollo va här och vi lagade mat och gjorde världens goaste Glass,vi hade hallon, brownies, twix och mars i, sjuuukt gott. Vi snackade massor, väl behövt! och sen så såg vi film dirty dancing 2, den va jättebra (:

Men nu är det en ny vecka som ska dra igång, och jag längtar till torsdag för då e jag ledig och har mysiga planer att se fram emot.

tycker det passar bra att avsluta med en dikt från AnnaPanna


Bästa busstrafiken här på Swe
ni är människor av sämsta kvalité
en stackars flicka i tårar, i sin systers gamla kläder
lämnad av dö i vårat iskalla väder
Massa stryk och smällar ska ni ha
hoppas ni inte får någon tårta på eran födelsedag
De är svårt att hitta någon att hata mer
barnen i Afrika tycker synd om er
Ingen tycker om er, inte ens era föräldrar
må ni brinna i helvetets eldar!
Sätt tillbaka våran bussation, innan vi alla går in i en djup depression
Vi vill ha flera busstationer, inte bara en
så ge oss tillbaka busstationen vid Polhem!!
Ha en trevlig dag!


Over and out

RSS 2.0